This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
BLIJF TROUW AAN JEZELF
"Balans tussen werk, plezier en geluk in de technische sector"

De technische sector kan een uitdagende omgeving zijn om je in te bewegen. Het gevoel je door onnatuurlijk gedrag staande te moeten houden te midden van anderen begint zijn tol van je te eisen. Het lijkt alsof je jezelf onderweg bent kwijtgeraakt. Soms kan het voelen alsof je voortdurend op je hoede moet zijn, altijd klaar om jezelf, je werk of je bedrijf te verdedigen.
 
INTERVIEW MET: HARM VAN LIESHOUT & KLASKE VETH
‘Waardeer alle mensen meer op skills’

Dat er krapte is op de arbeidsmarkt behoeft geen nader betoog. Dat geldt in feite voor alle sectoren van de Nederlandse economie. De vraag is welke oplossingen er zijn om de tekorten te bestrijden. Ligt dat misschien in verdere automatisering en digitalisering of het meer focussen op zij-instromers, jonge instromers nog jonger inzetten, meer vrouwen in techniek en bouw? Veel van deze mogelijke oplossingen worden regelmatig genoemd, geen enkele oplossing zal in haar eentje voldoende zijn.
 
 
GROEI EN DIVERSIFICATIE
95 jaar van groei en toewijding aan logistieke oplossingen

Veenstra|Fritom, opgericht op 28 april 1928, viert dit jaar zijn 95-jarig jubileum. In al die jaren heeft het bedrijf een indrukwekkende reis afgelegd, met een rijke geschiedenis, continue groei en een focus op de toekomst.
 
 
TIPS VOOR GOEDE BEVEILIGING
Extra beveiligingscheck van bouwplaatsen tijdens de bouwvak: geen overbodige luxe

De bouwvak is in aantocht. Voor bouwbedrijven een tijd van welverdiende rust, voor criminelen echter hoogseizoen. Verlaten bouwplaatsen zijn gewild bij dieven en vandalen. “We roepen bouwbedrijven dan ook op om extra waakzaam te zijn,” zegt salesmanager Mabel Kamp van Kooi Camerabewaking.
 
 
EEN BIJZONDER VAREND SEMINAR
Ervaren marketing & salesduo organiseert succesvolle Leiderschap & Marketing Cruises over Reitdiep

Het zijn twee ‘Geerten’ – ook al schrijf je hun namen iets anders – die sinds dit voorjaar bijzondere cruises organiseren over het meanderende Reitdiep in Groningen. Schipper Geert Kuiper was jarenlang het commerciële boegbeeld van FC Groningen en is een bekend netwerkfenomeen, terwijl naamgenoot Geerth Boschma als oprichter van een toonaangevend reclamebureau veel grote merken in de markt heeft gezet.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven