This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
INSPIRERENDE EN EXCLUSIEVE GESCHENKEN
Drankpakketten uit uw regio - Inspirerende geschenken!

Heeft u uw relatiegeschenken en/of kerstpakketten voor dit jaar al samengesteld? En wilt u daar graag lokaal invulling aangeven? Denk dan eens aan Mitra drankenspeciaalzaken, de slijter bij u in de buurt. Mitra werkt uitsluitend met lokale ondernemers en met 114 winkels in Nederland is er altijd een bij u in de buurt! Het zijn allemaal franchisers met lokale roots en een lokaal assortiment.
 
KERSTGESCHENKEN MET IMPACT!
Geef gerust met Maxilia

Geluk, dankbaarheid én geschenken. Met kerst geven we elkaar zoveel. Maar door iets te geven, nemen we vaak ook iets weg van de wereld. Geef jouw medewerkers en relaties daarom de aandacht die ze verdienen met een relatiegeschenk dat persoonlijk én duurzaam is. Zo maken we samen de wereld een klein beetje beter. Dat is pas een fijne kerst!
 
MAAK HET PERSOONLIJK
Opvallende & ambachtelijke borrelpakketten om te geven

De verschillende borrelboxen en proeverijen van Beer in a Box zijn anders dan wat je tot nu toe hebt gezien en geproefd. In de box zitten alleen de beste en lekkerste speciaalbieren van ambachtelijke brouwerijen. De box zelf heeft een unieke uitstraling en tovert een glimlach op het gezicht van iedere ontvanger. Beer in a Box heeft jaren ervaring. Er zijn sinds 2015 meer dan 150.000 (bier)pakketten ingepakt en verzonden.
 
GENIET INTENS DEZE KERST!
Dagverse kerstpakketten samengesteld naar wens

De kerst is in aantocht. De dagen worden kouder, de avonden langer. Iedereen zoekt thuis de gezelligheid op met zijn dierbaren of huisgenoten. Daar hoort een rijk gevulde borrelplank bij met kaasjes, worstjes, nootjes en meer lekkers. Wat sluit daar beter bij aan dan een verrukkelijk kerstpakket gevuld met de meest verse producten?
 
OP MAAT GEMAAKTE PAKKETTEN
Een speciaalbierpakket als relatie- of eindejaarsgeschenk

Wil jij je zakenrelaties of werknemers een leuk eindejaarsgeschenk of kerstpakket schenken? Wij hebben een groot assortiment aan speciaalbierpakketten en leuke biercadeaus beschikbaar die in speciaal ontworpen cadeau verzendverpakkingen worden verstuurd. Dare to Drink Different heeft een uitgebreid speciaalbier- en alcoholvrij assortiment met meer dan 500 producten die dagelijks naar onze tevreden klanten worden verzonden.
 
EEN GROOT ASSORTIMENT VOOR HET PERFECTE ZAKELIJKE KERSTGESCHENK
Stel het perfecte zakelijke kerstgeschenk samen voor iedere relatie

De mooiste tijd van het jaar begint steeds dichterbij te komen. Naast de gezelligheid met familie en vrienden, is het ook weer tijd voor de zakelijke afronding van het jaar. Deze periode staat dan ook in het teken van prachtige kerstgeschenken. For You Gifts heeft een groot assortiment aan zakelijke kerstgeschenken die passend voor iedere relatie is.  
 
FRIESLAND HEEFT EEN ENORM AANBOD AAN PRACHTIGE PRODUCTEN
Geef Friesland cadeau

In 2015 is Niels Hoekstra als klein winkeltje begonnen in Sneek om lokale producten te verkopen. Al snel kwam hij er achter dat er veel vraag was naar het maken van kerstpakketten en relatiegeschenken met producten uit Friesland. In 2016 heeft hij besloten om te stoppen met zijn winkel en verder te gaan als kerstpakketten en relatiegeschenken bedrijf. Zij vinden het belangrijk om de producten zoveel mogelijk lokaal in te kopen waardoor zowel kleine als grote ondernemers de kans krijgen om hun producten in onze pakketten te laten zien.
 
COMPLEET BORRELPAKKET VOOR DE KERST
Kerstpakket met lokale bieren en delicatessen

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent: dé kans om uw relaties en werknemers te bedanken voor het afgelopen jaar. Een compleet borrel pakket met lokale speciaalbieren (of wijnen) en lokale delicatessen is ideaal als kerstpakket/relatiegeschenk. Wij zijn Marnix (20) en Wouter (23) en met onze webshop biervaneigenbodem.nl zijn wij ruim 3 jaar met enthousiasme bezig om een zo compleet mogelijk aanbod van Nederlandse bierbrouwerijen te presenteren voor zowel consument als bedrijf.
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven