This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, deze hebben we de afgelopen dagen in de regio West-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Marc Faber
GRATIS ONLINE INFORMATIESESSIE OP MAANDAG 29 NOVEMBER
Hoe manage je veranderingen?

Organisatieveranderingen en interventies starten vaak vanuit de klassieke opvatting dat de organisatie een stuurbare machine is. Veel verandertrajecten zijn onsuccesvol omdat ze de menselijke kant ervan negeren. Succesvol verandermanagement vereist focus op het gedrag van en de interactie tussen mensen.
POST-HBO OPLEIDINGEN VAN FRIJLANDE
Carrière als privacy manager of information security specialist?

De Europese privacy wet AVG is ingevoerd om organisaties te dwingen persoonsgegevens goed te beschermen. Door de komst van deze privacy wet is een nieuw vakgebied ontstaan. Vrijwel alle organisaties en bedrijven die persoonsgegevens vastleggen moeten bijvoorbeeld een Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer) hebben.
DE JUISTE HR-SOFTWARE VOOR JOUW ORGANISATIE VINDEN
5 redenen waarom HR-software onmisbaar is

Bij personeelszaken komen soms ingewikkelde zaken kijken. Denk aan het berekenen van het verlofsaldo of het toepassen van regelingen wanneer het aantal contracturen wijzigt. Je kunt jouw tijd wel beter besteden. Herkenbaar? Dan is het tijd voor HR-software.
DUURZAAM VERVOLG SAMENWERKING
De Gerrit Rietveld Academie en B2-Cleaning verlengen samenwerking

De Gerrit Rietveld Academie en B2-Cleaning verlengen hun samenwerking op het gebied van schoonmaakdienstverlening, glasbewassing en sanitaire voorzieningen. Het contract is voor 8 jaar (inclusief bonusjaren). Een intensief aanbestedingstraject o.b.v. adviesbureau Atir met maar liefst 18! inschrijvers ging hieraan vooraf.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via 0512-745220 of m.faber@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven