This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Fijn dat je onze nieuwsbrief weer leest. Deze week hebben we een aantal artikelen uitgelicht die zijn geplaatst op onze kennisbank.

Dit keer met o.a. artikelen over de volgende onderwerpen:
- Veilige werkomgeving
- Wat is Fintechfinanciering
- Het confrontatiegesprek bij het vermoeden van fraude

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
WE ZULLEN DE VIRUSSEN NIET MISSEN, BLIJF GEZOND!
Professionele luchtreinigers halen álle virussen uit de lucht

De coronakwestie domineert de samenleving weer volledig. Na een relatief gemakkelijke zomer met de overtuiging dat de coronapandemie snel vergeten kon zijn, is de angst terug. Met de virusvariant Omikron is die misschien wel groter dan tijdens de andere golven, toen er veel minder kennis was over de verspreiding van het virus en technische oplossingen zoals luchtreinigers tegen coronavirussen nog volkomen onbekend waren. Sindsdien is er veel veranderd – maar de angst is er nog steeds. En die laat werknemers, klanten, bezoekers, gasten, patiënten aarzelen.
RUIM 1400 CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN
Universiteiten van Nederland starten LLO-platform

De universiteiten van Nederland, waaronder de Open Universiteit, lanceerden 23 november 2021 het nieuwe onlineplatform universitairdoorleren.nl. Hier kan je voortaan eenvoudig zoeken in het actuele leven lang ontwikkelen (LLO) aanbod van alle universiteiten samen. Voorzitter Pieter Duisenberg van Vereniging Universiteiten van Nederland: ‘Wij starten met dit nieuwe online platform om onze bestaande LLO-cursussen beter zichtbaar te maken voor wie wil doorleren aan de universiteit.’
OG GELOOFT IN EEN TOEKOMST VAN EEN MIX AAN SCHONE BRANDSTOFFEN
Een nieuwe Fiat Doblo en profiteren van de investeringsaftrek 2021

Wanneer u in 2021 investeert in bedrijfsmiddelen dan heeft u recht op 28% kleinschaligheidsaftrek, ook wel investeringsaftrek genoemd. Met de actie van OG (OrangeGas) heeft u de mogelijkheid om extra voordelig de nieuwe en schone Fiat Doblo op Bio-CNG aan te schaffen.
SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST IS ONS UITGANGSPUNT
Kapitaal ophalen voor je bedrijf: maak kennis met de fintechfinancier

Om met je bedrijf een volgende stap te kunnen zetten, heb je naast plannen en ambitie als ondernemer geld nodig. Geld om te kunnen investeren in mensen, machines, innovatie of bijvoorbeeld marketing. De bank is voor veel ondernemers nog steeds het eerste loket waar ze aankloppen in hun zoektocht naar kapitaal. Onder meer door de toenemende druk vanuit wet- en regelgeving zijn banken echter terughoudend met het verstrekken van geld. Vooral kleinere ondernemingen en start-ups hebben hier last van. Gelukkig zijn er andere opties.
STEEDS MEER MKB'ERS GAAN ZELF HUN PR WERK DOEN
Met deze tip bespaar je duizenden euro’s op je PR-budget

Wanneer je zelf je persbericht verstuurt, bespaar je enorme bedragen per keer. Via websites zoals PR.ninja en VerstuurMijnPersbericht maak je gebruik van de beste persdatabase.

Het maken en bijhouden van een database is een arbeidsintensieve klus voor PR-bureaus, dus vragen zij flinke bedragen wanneer zij een database inzetten om jouw persbericht te versturen.

VAN ALGEMENE VRAGEN NAAR CONFRONTATIE
Het confrontatiegesprek met de betrokkene

Zonder betrokkene geen fraude. Wij gebruiken de term betrokkene voor degene die we onderzoeken bij een fraude-incident: de vermoedelijke fraudeur. In dit laatste deel van het vierluik over fraude geven we u een inkijkje in de laatste fase van onze onderzoeken. Hoe komen we uiteindelijk met een betrokkene aan tafel? Hoe bereiden we dit confrontatiegesprek voor? En hoe verloopt zo’n gesprek meestal?
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven