This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
HEERLIJK THUIS GENIETEN MET EEN THEMAPAKKET
De lekkerste en meest originele kerstpakketten van 2022

Het is bijna zover. Kerst! De maanden van lange avonden in een gezellig warm huis zijn in zicht en dat betekent dat er alweer gedacht kan worden aan kerst. En wie denkt aan kerst, denkt natuurlijk ook aan kerstpakketten. Dé perfecte gelegenheid om - juist dit jaar - een warm gebaar te maken richting je personeel of zakenrelaties.
 
KANT-EN-KLAAR KERSTPAKKET
Geef verrassend!

Termen als werkgeluk, betrokken medewerkers en waardering zijn belangrijker dan ooit. Het geven van aandacht met een mooi eindejaarsgeschenk is hierbij van groot belang. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat medewerkers zich extra gewaardeerd voelen. Zodat zij met plezier naar hun werk blijven gaan en loyaal blijven aan jou als werkgever.
 
KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN IN IEDER FORMAAT
Lokaal bier- en delicatessenpakket

December is de maand om uw medewerkers en/of relaties te bedanken. Een borrelpakket gevuld met lokale speciaalbieren (of wijn) en delicatessen schikt zich hier goed voor. Mijn naam is Marnix van der Meer (20) en samen met mijn broer Wouter (23) zijn wij al 3 jaar bezig om op onze webwinkel biervaneigenbodem.nl een zo compleet mogelijk aanbod van Nederlandse bierbrouwerijen te presenteren voor zowel consument als bedrijf. Met keuze uit ruim 250 speciaalbieren uit alle provincies, verwerken wij deze in unieke (gepersonaliseerde) pakketten.
 
PERSONALISEER JOUW DECEMBER BOX
Maak het persoonlijk

Op zoek naar een geschenk in je eigen huisstijl of in een speciaal door jouw ontworpen kerstdesign? Wij bezorgen een volledig gepersonaliseerde december box thuis bij jouw relaties en medewerkers. Je kunt kiezen uit ons assortiment van rijkelijk gevulde boxen met verse & houdbare Nederlandse kwaliteitsproducten. Geproduceerd met oprechte aandacht en uniek in hun soort. Caterbox.nl zorgt voor een uniek kerstgeschenk op maat. Luxe & gemak gaan perfect samen.
 
TRADITIONEEL MET EEN DUURZAAM TINTJE
Een tweede leven voor je kerstpakket

Een origineel kerstpakket uitzoeken waar iedereen blij van wordt. Het is ieder jaar een lastige opgave. Wat de één fantastisch vindt, kan voor de ander een teleurstelling zijn. En wil je als bedrijf duurzame keuzes maken, dan is het idee dat een kerstpakket achterin de voorraadkast of uiteindelijk in de vuilcontainer belandt een onaantrekkelijke gedachte. Op het gebied van kerstpakketten zijn er dit jaar dan ook opvallend veel geschenken die ook na de decembermaand nog te gebruiken zijn en die bovendien gemaakt zijn van duurzame of gerecyclede materialen.
 
HEERLIJKSTE CHOCOLADEGESCHENKEN
De smaakvolste (chocolade) Sinterklaas-, Kerst- en eindejaarsgeschenken

Uw zakenrelaties en medewerkers verrassen met een heerlijk chocoladegeschenk. Een uniek cadeau geschikt voor iedereen, want wie wordt er nou niet blij van chocolade?

Wij bieden u een ruim assortiment chocoladeletters. van A t/m Z in verschillende formaten en diverse smaken. Deze kunnen we voor u extra uniek maken met een persoonlijk bericht van u en/of bedrukking van u logo.
 
AVONDVULLEND BIERSPEL EN PROEVERIJ IN ÉÉN
Het leukste en opvallendste borrelpakket om te geven

Tover een gromlach op het gezicht van je medewerkers, partners of andere mensen die je wilt bedanken. Met een uniek borrelpakket vol met de allerlekkerste speciaal bieren van ambachtelijke brouwerij en of maak een keuze uit alcoholvrij, sap en/of wijn per ontvanger.

Bepaal zelf de grootte, smaak en samenstelling van je borrelboxen en voeg eenvoudig een persoonlijke boodschap toe. Oftewel in goed Nederlandsa child can do the laundry. Naast deze fantastische borrelboxen kan je dit jaar ook kiezen voor een blinde bierproeverij of de unieke Beer Adventskalender. Met Beer in a Box maak je van iedere ontvanger een beerfluencer.
 
KLEINE TOT GROTE KERSTGESCHENKEN
Stel het perfecte zakelijke kerstgeschenk samen voor iedere relatie

De mooiste tijd van het jaar begint steeds dichterbij te komen. Naast de gezelligheid met familie en vrienden, is het ook weer tijd voor de zakelijke afronding van het jaar. Deze periode staat dan ook in het teken van prachtige kerstgeschenken. For You Gifts heeft een groot assortiment aan zakelijke kerstgeschenken die passend voor iedere relatie is. Zo zijn er verschillende kerstgeschenken voor jouw gewaardeerde werknemers, maar ook zakelijke relaties kunnen een prachtig geschenk ontvangen. In ons assortiment hebben wij verschillende vaste pakketten die je kunt versturen. Maar nog leuker is de optie om een zakelijk kerstgeschenk met onze tool volledig zelf samen te stellen en te personaliseren.
 
EEN VERPAKKING NAAR UW WENS SAMENSTELLEN
Inspirerende en exclusieve geschenken!

Heeft u uw relatiegeschenken en/of kerstpakketten voor dit jaar al samengesteld? Bij Mitra drankenspeciaalzaken vindt u inspirerende en exclusieve geschenken op het gebied van wijn, gedistilleerde dranken en speciaalbier. Uiteraard zullen we als cadeauspecialist uw geschenken met veel zorg extra feestelijk verpakken zodat u een prachtig geschenk in handen heeft voor uw medewerkers en/of relaties. We hebben een uitgebreid assortiment aan dranken en bijzondere geschenkverpakkingen voor u geselecteerd.
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven