This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your ActiveCampaign account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.
Don't have an ActiveCampaign account? Get a free one today.

Preview
Opslagwereld
December 2020
Beste %FIRSTNAME%,

2020 is het jaar dat we voor altijd zullen verbinden met het begrip coronacrisis. Voor velen van u was het economisch en wellicht ook fysiek een heel zwaar jaar. Toch bood het ook onverwachte kansen. We blikken in deze laatste Opslagwereld van dit jaar terug op het bijna afgelopen jaar maar kijken ook vooruit. Want na een dal volgt altijd weer een piek... Wij zien u graag terug in 2021. Fijne dagen gewenst, namens het hele USC-team!
Kerstwens Peter Nemiroff, president USC
Hoewel we ook dit jaar afsluiten met voor iedereen hopelijk fijne kerstdagen, zal 2020 niet bepaald de geschiedenisboeken ingaan als een normaal jaar. Ik ben daarom erg trots op onze USC-klanten en blij met het vertrouwen dat zij ons zijn blijven schenken.
Even voorstellen: onze nieuwe Z-Box 'Model 6'
Deze zeer innovatieve Z-Box beschikt over maar liefst 8 deuren, vier aan elke lange zijde. Model 6 biedt u nog meer mogelijkheden om units van slechts enkele m3 te verhuren.

Natuurlijk is ook deze container volledig geïsoleerd, vocht- en stofvrij en tot in de puntjes afgewerkt. Ideaal dus voor plaatsing in woonwijken.
Zoek het contact met uw klant..
Klanten die u dit woelige jaar ‘gewoon’ trouw gebleven of zich ondanks alles nieuw hebben aangemeld, verdienen daarom zeker een blijk van waardering. Opdat ze ook in 2021 gewaardeerde klanten blijven…

Enkele tips op dit gebied delen wij graag.
Terugblik op een memorabel 2020
Ergens afgelopen week kreeg ik laat in de middag nog een reprimande van Peter, onze tekstschrijver, dat ik moest opschieten met mijn bijdrage aan de laatste Opslagwereld van dit jaar.
De strenge lockdown hing in de lucht en Opslagwereld moet natuurlijk wel op tijd worden verzonden.
Oplevering Z-Boxen bij Storage Share, Baarn
Een van onze meest recente uitleveringen vond plaats in Baarn. I.H.P. Beheer B.V. maakt gebruik van onze slimme shortlease constructie en biedt nu opslagruimte aan in deze Utrechtse gemeente. Dit gebeurt in samenwerking met opslagbedrijf Storage Share.

I.H.P. was op zoek naar een mogelijkheid om tijdelijke opslagruimte aan te bieden. De link met USC en Storage Share was dan snel gelegd. Op de bewuste locatie hebben we 6 Z-Boxen geplaatst die ruimte bieden aan 18 verhuurbare units.
Universal Storage Containers®

Website: https://www.universalstoragecontainers.nl
E-mail:
sales@universalstoragecontainers.nl

Telefoon: +31 570 756035
Adres: Duurstedeweg 6, 7418 CK Deventer, Nederland
KvK nummer: 38023078
BTW nummer: NL804517691B01

 
 
 
 
Disclaimer
Van alle teksten en foto’s in deze nieuwsbrief berust het auteursrecht bij USC, tenzij anders vermeld. Gebruik is alleen toegestaan na bronvermelding. Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de informatie op websites van derden waarheen deze nieuwsbrief verwijst, geldt dat USC niet aansprakelijk is voor de inhoud, noch voor schade voortvloeiend uit het gebruik daarvan.