This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
DEZE NOMINATIE ONDERSTREEPT DE IMPACT VAN HET EZ-GO-PLATFORM
EZ Factory genomineerd voor prestigieuze Computable Awards 2023 in de categorie “Future of Work”

EZ Factory, een toonaangevend SaaS-bedrijf gespecialiseerd in continue verbetering binnen productieomgevingen, is verheugd haar nominatie voor de prestigieuze Computable Awards 2023 in de categorie "Future of Work" aan te kondigen. Deze nominatie erkent de uitzonderlijke bijdragen van EZ Factory aan het vormgeven van de toekomst van werk in fabrieken via haar innovatieve softwareoplossing genaamd het EZ-GO-platform.
 
 
LAAT JE STOELPOTEN NIET AFZAGEN
De meeste kritiek of tegenwerking die je als vrouw ontvangt op de werkvloer, komt van andere vrouwen

Mannen, deze quote gaat over vrouwen, waarmee ik niet wil zeggen dat jullie achterover kunnen leunen.

Er is een taboe dat ik graag bespreekbaar maak. Omdat het aan de orde van de dag is. Een taboe dat voor iedere vrouwelijke leider herkenbaar is.
 
 
GRATIS VOOR IEDEREEN
Start-up Wetime breidt AI-gestuurd reisplatform uit naar hotels

De Belgische start-up Wetime kondigt aan dat het zijn online platform voor het plannen van reizen uitbreidt naar hotels. In samenwerking met Packet Ship, een software provider voor hotels, zal Wetime zijn geavanceerde AI-technologie introduceren in de hotelindustrie. Het Teaching Hotel in Maastricht krijgt de primeur, later wordt het platform een mogelijkheid in élke hotelkamer in Nederland, dankzij VodafoneZiggo. De Belgische markt zal snel volgen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven