This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Nu al berichten over kerstpakketten? Ja, nu al! Wij vinden het belangrijk dat jij als abonnee van Hét Ondernemersbelang jouw werknemers tijdens de kerst kan voorzien van een mooi en exclusief kerstpakket. En, omdat kerstpakketten altijd zeer gewild zijn zorgen wij ervoor dat jij nu al je slag kunt slaan. Om die reden vind je in deze special allerlei artikelen van bedrijven die jou kunnen voorzien van een prachtig kerstpakket. Van bierpakketten tot pakketten gevuld met de lekkerste chocolade.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht & David de Waard

LUXE GESCHENKEN VOOR IEDEREEN
Uw relatiegeschenk, onze zorg

Heeft u er al over nagedacht hoe u uw personeel en/of relaties wilt bedanken voor het afgelopen jaar? Samen zorgen we ervoor dat iedereen een passend geschenk ontvangt voor de feestdagen. Want met elkaar maken we 2021 onvergetelijk!
WE ZIJN WEER VAN START!
Het hele jaar door Kerst

Kerst: voor velen een leuke tijd van het jaar die in november al een beetje begint. Bij ons begint dit al in februari: we geven u graag een kijkje in onze business. Vrachtauto’s komen en gaan, het is druk, de telefoon gaat constant en we zijn met vier extra fulltime seizoen krachten aan het werk. Het is kersttijd en dat betekent gezellige drukte, uitpakken, inpakken, dozen vouwen, vrachtauto’s die laden en lossen…
WARME EN LIEFDEVOLLE DAGEN
De meest originele geschenkpakketten!

Kerst, een feest dat we vieren met familie. Verheugt u zich er ook zo op, net als wij? Verras u werknemers of relaties met een geschenkpakket gevuld met heerlijke producten.

Het samenstellen van prachtige geschenkpakketten doen wij al jaren met veel liefde. Jumbo Kooistra is namelijk een trotse food-organisatie waar plezier, passie en ‘samen’ voorop staan. Deze begrippen vertalen wij onder andere in onze geschenkpakketten.
NA DE FEESTDAGEN IS HET TIJD VOOR ONTSPANNING
Top 5 combinaties in een kerstpakket

Als werkgever wil je niet wéér aan komen zetten met een pakket in het thema groen of Spanje in een saaie doos. Of een nietszeggend pakket met een standaard flesje rood! Wij zochten de beste combinaties voor in een kerstpakket waarmee je een waardevolle indruk achterlaat bij je werknemers. Ze staan het hele jaar voor je klaar, die verdienen toch het beste?
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven