This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Oost-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
‘ALS JE MENSEN BIJ ELKAAR BRENGT, ONTSTAAN MOOIE DINGEN’
Innoveren in de zorg doe je samen

Wat een fraaie innovaties: een Google Mini waardoor iemand met ernstige lichamelijke beperkingen de regie over het leven terugkrijgt en een systeem dat eenzaamheid bij mensen kan duiden. Het resultaat mag er dan zijn, de weg naar noviteiten in de zorg  is vaak lang en hobbelig.  Wat is de sleutel tot succes? Samen ervoor gaan - en liefst in een vroeg stadium - aldus de deelnemers aan het rondetafelgesprek. Aan de hand van stellingen geven ze hun kijk op innoveren in de zorg.
POST-HBO OPLEIDINGEN VAN FRIJLANDE
Carrière als privacy manager of information security specialist?

De Europese privacy wet AVG is ingevoerd om organisaties te dwingen persoonsgegevens goed te beschermen. Door de komst van deze privacy wet is een nieuw vakgebied ontstaan. Vrijwel alle organisaties en bedrijven die persoonsgegevens vastleggen moeten bijvoorbeeld een Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer) hebben.
IEDEREEN ZOU ZICH EEN STRATEGIEDAG MOETEN GUNNEN
Bites & Business biedt strategiedagen voor ZZP’ers, reflectie en inspiratie

Medewerkers in loondienst gaan af en toe met hun team “de hei op” om weer even samen de strategie voor de komende tijd te bepalen. Ben je ondernemer zonder team, ZZP’er, dan is dat niet gebruikelijk. Bites & Business, het netwerk voor vrouwelijke ondernemers met 25 vestigingen in het hele land, brengt hier verandering in. Bites & Business is een netwerk voor en door ondernemende vrouwen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512-745220 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven