This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Frank Sanders: veel leesplezier.
VERGADERLOCATIES VOOR HET MKB
Verrassend vernieuwd en alles onder 1 dak

Met 20 nieuwe zalen, 314 gerenoveerde hotelkamers, nieuwe lounge, bar, restaurant en receptie zijn wij helemaal klaar voor de toekomst! Onder de rook van Amsterdam vindt u Van der Valk Hotel Haarlem, gelegen aan de rand van het prachtige oude stadscentrum van Haarlem.
Veilig en vertrouwd vergaderen bij Van der Valk hotel Amsterdam-Amstel

Het organiseren van een vergadering, brainstorm, cursus of ander zakelijk evenement is in deze tijd een grote uitdaging. Creatieve oplossingen zijn nodig en langzaam worden verschillende projecten weer opgepakt. Maar aan welke richtlijnen moet een bedrijf zich houden?
De echte ontmoeting aan tafel is weer mogelijk

Ben je op zoek naar echt contact met je collega’s? Mag je nog niet samen komen op kantoor? Bij Meetables kun je veilig samenkomen op de meest buitengewone locaties.
MEDIAMARKT ZAKELIJK
Zakelijke producten en diensten in jouw regio

De juiste apparatuur voor jouw onderneming vinden en plaatsen, kost veel tijd en kan veel makkelijker dan je denkt. Met een regionale accountmanager biedt de grootste winkelketen voor consumentenelektronica in Europa jou een oplossing op maat.
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Bevroren in betalingstermijnen

Factoring is dé vorm om uw onderneming van voldoende werkkapitaal te voorzien, niet met horten en stoten, zoals bij een banklening, maar continu. En dankzij de extra diensten die een aanbieder als Togather er gratis bij levert is factoring nieuwe stijl per saldo ook niet duurder dan de traditionele rekening courant.
Vonhof: 'Snel TNO-onderzoek naar slimmere versoepeling coronamaatregelen

Talloze bedrijven dreigen om te vallen als ‘1,5 meter’ zo rigide de regel blijft. Daarvoor waarschuwt voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland vanavond in de RTL-talkshow Beau.
Nog niet toe aan verkoop, maar wel alvast cashen?

Het klinkt misschien a-typisch uit de mond van een bedrijfsovernamespecialist, maar in deze expertcolumn zou ik het graag willen hebben over de groep ondernemers die nog niet toe zijn om hun bedrijf te verkopen.
5 webinar-sessies: 'Vergroot je mentale veerkracht'

13 juli 2020  l  Online

Het programma is ontworpen voor deelnemers die hun ambitie om zich te ontwikkelen 100% serieus nemen. Je gaat op actieve wijze aan de slag met de fundamentals om jezelf doeltreffend verder te ontwikkelen en dus veerkrachtiger te worden.
 
f.sanders@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 214
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven