This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou een aantal artikelen hebben uitgelicht.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
DATA WORDT STEEDS BELANGRIJKER
Zet data in voor een duurzame bedrijfsgroei

Om in de huidige markt aan de verwachtingen van je potentiële klanten te voldoen, is het belangrijk om je data op orde te hebben. Zorg er niet alleen voor dat je inspeelt op behoeftes op de markt, maar ga voor een meer persoonlijkere aanpak. Zorg dat jij op het juiste moment de juiste content of aanbieding biedt voor jouw potentiële klant.
VOORKOM KOPZORGEN EN LEG AFSPRAKEN VAST
50 manieren om uw aandeelhouder te verlaten

Aandeelhouders van bedrijven kunnen het niet met elkaar eens zijn. Vaak biedt overleg uitkomst, maar als dit beide partijen niet dichter bij elkaar brengt kan een geschil de samenwerking onmogelijk maken. Op het moment dat u afscheid wilt nemen van een (mede-)aandeelhouder wegens een geschil, maar deze weigert mee te werken aan een vertrek, ontstaat een vervelende en lastige situatie. Zeker wanneer bij een botsing van belangen de aandelen 50/50 verdeeld zijn.
"HET AANTAL KLANTEN EN PARTNERS GROEIT MET DE DAG"
Leadinfo bemachtigt toppositie in MT/Sprout SaaS100

Op 19 mei 2022 werd er een nieuwe lijst uitgebracht: de SaaS100. Hierin zijn de honderd best presterende SaaS-bedrijven van Nederland opgenomen. Initiatiefnemer achter de primeur is niemand minder dan MT/Sprout. Dit zakelijke platform behoeft geen introductie, want de artikelen die ze publiceren zijn dagelijkse kost voor ondernemend Nederland. “Wij voelen ons vereerd met onze 20ste plek binnen de SaaS100,” zegt Quirijn Kleppe van Leadinfo.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven