This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
HULP BIJ CIRCULAIRE TRANSITIE
Investeringsfonds circulaire fabrieken open voor verduurzamen productieproces

Je bent ondernemer in de Cleantech Regio, je hebt een concreet circulair businessplan voor je maakbedrijf dat je wilt realiseren, maar je mist nog (een deel van de) financiering? Is dit je situatie, dan kun je tot 30 november een beroep doen op het Stimuleringsfonds Circulaire Fabrieken. Het fonds is één van de instrumenten van het Regio Deal-project Circulaire Fabrieken, waarmee we de versnelling naar circulair ondernemen stimuleren.
 
 
METEN IS WETEN
CMData maakt IOT en condition monitoring mogelijk voor MKB

De tijd dat een monteur met regelmaat langs installaties liep om met de hand, of een schroevendraaier ‘voelde’ of de techniek nog goed functioneerde, is sneller dan u denkt aan het voorbij gaan.

Het kiezen van een geautomatiseerd systeem spreekt voor zich en begint met een ‘Proof of Concept’ om uiteindelijk toekomstige problemen te voorkomen en IOT als interne technologie te gebruiken.

 
 
"WE WAREN TOE AAN VERNIEUWING"
Artica. Creative agency uit het oosten

Vanaf deze week gaat reclamebureau Artica uit Ootmarsum door het leven als de creative agency uit het oosten. De nieuwe identiteit inclusief vernieuwde huisstijl past beter bij het dienstenpakket en de veranderende markt waarin het bureau zich begeeft. Artica heeft een duidelijke visie voor haar toekomst!
 
 
KREDIETVERSTREKKER KIEZEN
Krediet voor de ondernemer, maar waar dan?

Je bent ondernemer en je hebt kapitaal nodig, maar je wil meer opties dan de bank. Bij welke partij kan je terecht? En wat geeft de doorslag om voor een kredietverstrekker te kiezen. Vul hier de poll in en ontdek of jij er net zo over denkt als al die ander ondernemers. Doe je mee?
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven