This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
SMARTLOG EN DUURZAAMHEID
DHG ontwikkelt 137.000 m² en verhuurt 53.000 m² in Hellevoetsluis

DHG heeft recent 23 hectare grond aangekocht op bedrijvenpark Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis en is gestart met de ontwikkeling van hoogwaardige SMARTLOG distributiecentra.

Voor DHG is duurzaam ontwikkelen al jaren vanzelfsprekend. Duurzaamheid en gezondheid staan hierbij centraal. SMARTLOG HELLEVOETSLUIS wordt volgens “Breaam very good” ontwikkelt. Het wordt een volledig gasloze ontwikkeling met warmtepomp techniek met terugwin energie. Op de daken van deze smartlogs worden ruim 20.000 zonnepanelen geplaatst die 14.000 MWp opleveren. Daarmee voorziet dit project in de elektriciteitsvoorziening van circa 5.000 huishoudens.

 
ADVIES, AANBOD EN SUBSIDIE IN DRIE STAPPEN
Nieuwe subsidieronde voor Mkb'ers en eenmanszaken die willen digitaliseren

Vanaf 17 mei is er weer subsidie beschikbaar voor ondernemers die aan de slag willen gaan met verdere digitalisering van de bedrijfsvoering. ‘Mijn Digitale Zaak’ is een initiatief van branchevereniging INretail, KVK, MKB-Nederland en RVO, dat in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat wordt uitgevoerd.

Het biedt, naast subsidie, een persoonlijk advies op basis van een quickscan, een stappenplan en een overzicht van mogelijke leveranciers aan. Nieuw dit jaar is dat de subsidie ook beschikbaar is voor eenmanszaken.
 
NEE ZEGGEN LOONT
Bestseller over klanten voor wie je niet wilt werken

‘Nee zeggen loont’ is het eerste boek van free publicity-expert Jennifer Delano van PR-bureau PRGoeroes. Zij beschrijft hierin, via herkenbare verhalen uit de praktijk, de zeven ergste soorten klanten. Het boek verscheen in maart en is inmiddels een bestseller geworden. Het bereikte de eerste plaats op de Managementboek top-10.
 
 
ONLINE IS BELANGRIJKER DAN OOIT, MAAR HOE KOM JE ER TUSSEN?
Er zijn meer webwinkels dan ooit, zijn de fysieke winkels verleden tijd?

Het is natuurlijk algemeen bekend dat het aantal webshops al jarenlang als paddenstoelen uit de grond schieten. Ook zijn er steeds meer retailers die de stap maken naar een webshop, waardoor er een belangrijker kantelpunt is ontstaan. Er zijn nu zelfs al meer webshops dan fysieke winkels en dat is logisch, want steeds meer mensen kiezen ervoor om hun aankopen online te doen. Als ondernemer is het erg belangrijk om hierop in te spelen, maar hoe?
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven