This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Voor iedereen was het een bewogen jaar door corona. Toch zijn er veel positieve ontwikkelingen te zien en op te noemen. Daar is de samenwerking met Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH) er één van. Deze samenwerking is belangrijk voor de stad en de ondernemers maar ook voor de gemeente.
Alle ontwikkelingen in de binnenstad zijn voor de inwoners, ondernemers en bezoekers. We hebben allemaal hetzelfde doel en dat is weer een levendige en aangename binnenstad  met veel winkelend publiek die er lang verblijven. Het moet aantrekkelijk zijn om bijvoorbeeld op zaterdag naar de binnenstad van Hengelo te gaan. Een aantrekkelijke binnenstad maak je niet alleen. Dat kan alleen door een goede samenwerking met alle binnenstadpartners, winkeliers, horeca en pandeigenaren.  De eerste mooie resultaten zijn na jaren samenwerken weer zichtbaar. De binnenstad wordt in al haar aspecten positiever gewaardeerd dan voorheen en de leegstand neemt voor het eerst in jaren weer af.

De SCH is niet meer weg te denken uit onze stad. Zij vertegenwoordigt  de ondernemers in onze binnenstad en speelt ook een grote rol bij (fysieke) ontwikkelingen. Juist nu maken we samen het verschil. Als wethouder ben ik enorm trots op de uitvoering van de werkzaamheden op het marktplein, maar ook op de relaties onderling in de stad.

Ik wens u allen veel gezondheid en sterkte toe in deze periode van onzekerheid. Versterk elkaar op zakelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak. En laat 2022 uw jaar worden!

Bas van Wakeren
Wethouder marktplein
Gemeente Hengelo
HET VERHAAL VAN DE 'TORENKAMER'
Het mooiste marktplein van Twente?

De herinrichting van het marktplein en een deel van de winkelstraten in Hengelo is gestart. Wethouder Bas van Wakeren is enorm trots op het hele proces, maar ook op de uitkomst. ‘Het plan dat er nu ligt en uitgevoerd gaat worden, heeft een groot draagvlak onder de inwoners. Het wordt straks een prachtig plein met voor ieder wat wils. De verwachtingen zijn hooggespannen. Het wordt misschien wel het mooiste plein van Twente. Vanaf voorjaar 2023 bent u van harte welkom om het zelf te ervaren.
VERVUILDE LUCHT VEROORZAAKT GEZONDHEIDSPROBLEMEN
Gezondere medewerkers met zuivere lucht

De pandemie heeft ons nog bewuster gemaakt van het belang van zuivere lucht op de werkplek. Toch is het streven naar een goede luchtkwaliteit van alle tijden. We brengen namelijk één derde van ons werkzame leven door op het werk. Als werkgever heb je dan ook de verantwoordelijkheid om je personeel een veilige en gezonde werkplek te bieden. Het naleven van veiligheidsmaatregelen, zoals het veilig omgaan met apparatuur en het juist volgen van werkprocessen, is natuurlijk een goed begin. Maar hoe zit het met de minder zichtbare gevaren?
OPTIMALISEER JOUW DEBITEURENBEHEER
Debiteurenbeheer-uitbesteden-wordt-steeds-populairder

Natuurlijk wil je als ondernemer dat je facturen op tijd worden uitbetaald. Herinneringen sturen of vervelende incassotrajecten wil je liever voorkomen. Je kan je tijd en energie wel beter besteden. Een oplossing is het uitbesteden van je facturatie. Vroeg of laat krijgt elke ondernemer er wel mee te maken: debiteurenbeheer.
KWALITATIEVE LINKS ZIJN BELANGRIJK!
Waarom linkbuilding belangrijk is voor je zichtbaarheid in google

Ondanks de coronacrisis blijft het aantal bedrijven in Nederland groeien. Dat betekent dat je als ondernemer of als merk écht op moet vallen, wil je de aandacht van een potentiële klant of opdrachtgever trekken. Als er iets is dat je daarbij kan helpen dan is het wel linkbuilding. De cijfers liegen er niet om: er wordt sinds de Covid pandemie steeds meer aan linkbuilding gedaan, beaamt ook ALL the way UP. Tijd dus om je eigen linkbuilding aan te pakken!
SAMENWERKING UITGEBREID MET EEN PERSOONLIJK SPONSORSHIP
Thinkwise sponsort Jutta Leerdam op haar weg naar succes

Thinkwise, leverancier van een low-code platform voor kernapplicaties, maakt vandaag het sponsorschap van Jutta Leerdam bekend. Tijdens het OKT was Thinkwise voor het eerst op haar schaatspak te bewonderen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via 0512-745220 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven