This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, die de afgelopen dagen op onze website zijn gedeeld.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
GROEI VOOR JOUW ONDERNEMING
Prognosefinancieren: de oplossing voor groeiende ondernemers

Nu er binnenkort weer meer mogelijk is, willen veel ondernemers vooruitkijken en investeren. Traditionele geldverstrekkers kijken echter bij het verstrekken van kapitaal vooral naar jouw resultaten in de afgelopen periode. Maar als de afgelopen maanden afwijken van je normale resultaten dan heb je een grotere kans op een afwijzing. Oneplanetcrowd, Geldvoorelkaar en Financieringsgilde bieden je de oplossing met Prognosefinancieren!
GOED ZICHT OP DE RISICO'S
Corona-proof de toekomst in

Hoe is uw bedrijf voorbereid op een wereld waarin virussen, zoals corona, een serieus risico vormen voor uw bedrijfscontinuïteit? Weet u eigenlijk waar de risico’s precies zitten? Virologen waarschuwen dat deze uitbraak van het corona-virus niet de laatste zal zijn. Met oog op de veiligheid van uw medewerkers en tegelijkertijd ook de bedrijfscontinuïteit, is het belangrijk dat de risico’s op besmettingen in het bedrijf worden geminimaliseerd.
INDIVIDUELE ONDERNEMERS KUNNEN ELKAAR FINANCIEEL ONDERSTEUNEN
'Verzekerd' voor een euro per dag

Alleen blijkt het afsluiten van een AOV voor veel kleine ondernemers te duur, terwijl ze samen wél een alternatief voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van de grond kunnen krijgen. Dat bewijst het succes van SharePeople. Sinds de oprichting in 2017 groeide het aantal leden gestaag, toen kwam corona.

DE MEEST GESCHIKTE VLOEREN VOOR JOUW KANTOOR
Nieuwe kantoorruimte? Dit zijn de drie meest geschikte vloeren voor op kantoor

Heb je onlangs een nieuwe kantoorruimte gekocht? Dan ben je ongetwijfeld al begonnen met het nadenken over de inrichting. Zo weet je mogelijk al welke kleur de muren moeten krijgen. Je loopt ongetwijfeld ook tegen een aantal uitdagingen aan. Zo weet menig ondernemer bijvoorbeeld niet welke vloer hij het beste in een kantoorruimte kan installeren.

ZORG VOOR DE BESTE WERKPLEK, WAAR JE WERKNEMERS OOK ZIJN
Hoe zorg je voor een ergonomische werkplek voor jouw werknemers?

Klagen je werknemers dat ze vaak last van hun nek of rug hebben? Voelt het voor hen alsof ze de hele dag zittend doorbrengen en zou je een gezondere werkhouding voor ze willen regelen? Dan is het een goed idee om je in de wereld van ergonomische kantoormeubelen te verdiepen. Wanneer je de juiste werkhouding hebt, kunnen ernstige lichamelijke klachten namelijk voorkomen worden.

Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven