This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Fijn dat je onze nieuwsbrief weer leest. Deze week hebben we een aantal artikelen uitgelicht die zijn geplaatst op onze website.

Dit keer met o.a. artikelen over de volgende onderwerpen:
- Retailketen SoLow kiest Slim4 om groeidoelstellingen te realiseren
- Office Centre failliet; voorraad en inventaris van 32 vestigingen in online veilingen

- Groeien met Shopify en Cross-border marketing


Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
GROEI VERDER MET JOUW WEBSHOP
Groeien met Shopify en Cross-border marketing

Het is tijd om verder te groeien! Een op maat gemaakte Shopify webshop is een goed begin. Met het juiste design, passend bij jouw bedrijf en ingericht op gebruikersvriendelijkheid, heb je de eerste belangrijke stap gezet. Maar met jouw Nederlandse webshop kun je verder groeien. Cross-border marketing specialisten helpen jou over de grenzen te groeien. Met kennis over de cultuur en nationale marketing weten ze precies hoe ze jouw bedrijf op de internationale markt kunnen zetten.

Een full-service marketingbureau zoals 050media kan jou helpen met groeien.

"BIJ SLIMSTOCK KOOP JE MEER DAN EEN TOOL"
Retailketen SoLow kiest Slim4 om groeidoelstellingen te realiseren

Discountretailer SoLow gaat de software van Slimstock inzetten om integraal de voorraad aan te sturen voor winkels, de webshop en het centraal DC. Door het optimaliseren van bestellingen en het slimmer verdelen van artikelen over winkels, kan het bedrijf met minder voorraad een hogere beschikbaarheid realiseren.
DOEK VALT VOOR EEN GROTE KANTOORARTIKELENGROOTHANDEL-KETEN
Office Centre failliet; voorraad en inventaris van 32 vestigingen in online veilingen

De bekende leverancier van kantoorartikelen en grote winkelketen Office Centre is op 2 maart 2022 failliet verklaard. Office Center heeft ruim 30 vestigingen in Nederland en 550 man personeel. Via het platform van BVA Auctions gaat de inventaris en voorraad van bijna alle vestigingen onder de virtuele hamer.

De eerste veilingen zijn vanaf 20 april online gestart en kunnen geïnteresseerden bieden op bureaus, kasten, computers en veel meer.

EINDE ENERGIECRISIS VOORLOPIG NIET IN ZICHT
Verschil tussen duurste en goedkoopste gascontract ruim 1.500 euro

De Vastelastenbond onderzocht de variabele gastarieven van zeventien energieleveranciers en ontdekte grote verschillen die kunnen oplopen tot wel 1.500 euro op jaarbasis. Voor het duurste variabele gastarief betaal je 88 eurocent per kuub gas meer dan bij de voordeligste energieleverancier. Dat komt neer op een verschil van 46 procent. Directeur Dirk-Jan Wolfert van de consumentenorganisatie vraagt zich hardop af waarom er zo’n grote prijsverschillen tussen aanbieders bestaan: “Is hier sprake van een slecht inkoopbeleid of wordt er misbruik van de situatie in de energiemarkt gemaakt?”
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven