This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Een goede werksfeer met medewerkers die goed in hun vel zitten is van groot belang binnen een organisatie. In deze speciale editie van onze nieuwsbrief lees je allerlei artikelen die de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers of van jou als werkgever bevorderen nu iedereen, weer terug naar kantoor mag. Denk hierbij aan bedrijven die bedrijfsfitness of coaching aanbieden en bedrijven die gezond eten kunnen leveren op kantoor.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide

DESIGNED WITH YOUR FUTURE IN MIND
Blijf op de hoogte door middel van bij- en omscholing

Ruim 10 jaar geleden begonnen we bij Studytube met het idee om leren adaptief en persoonlijk te maken. Inmiddels gebruiken meer dan 250 organisaties (waaronder Bol.com, Adecco en ASR) ons leerplatform iedere dag om hun medewerkers te voorzien van een gepersonaliseerd opleidingsaanbod – intern en extern, online en offline.
VOLLEDIG VERZORGDE WANDEL-, HIKING EN OUTDOOR ACTIVITEITEN
Gezonde en vitale mensen zijn productiever en meer gemotiveerd… en zo regel je dat!

Vitale medewerkers maken vaak het verschil; ze zijn energiek, veerkrachtig, fit én productiever. Zij vormen de basis voor jouw vitale organisatie. Vandaar ons credo: Improve your vitality, improve your business. Wij maken organisaties en bedrijven gezonder én productiever door het verbeteren van vitaliteit en teamgeest bij werknemers, management én directie!
HOE HOUD JE HET PERSONEEL FIT & FRUITIG MET EEN JUISTE BALANS TUSSEN PRIVÉ EN WERK?
Verzeker de toekomst van je werknemers door positieve gedragsverandering

Met de komst van Covid-19 is onze samenleving volledig op z’n kop komen te staan. Zowel privé als op het werk hebben we ons moeten aanpassen aan de omstandigheden met alle gevolgen van dien. Een ding is zeker en dat is dat we (voorlopig) niet terug zullen gaan naar het oude normaal.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven