This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
JOUW GIDS IN DE WERELD VAN LINKEDIN
Ontdek de kracht van verbinding! Hoe sta je samen sterk?

Woudschoten en de KNVB Campus hebben weer hun handen ineengeslagen voor de tweede editie van een uniek én gratis event op dinsdag 23 mei 2023.

Een middag waarbij jij geheel verzorgd de kracht van samenwerken gaat ervaren.

 
 
ONS BREIN REGELT MOTIVATIE EN STRESS
Wat maakt jou een krachtige leider?

Hoe krijg je een click met je team? Een krachtige leider maakt de click met zijn team en heeft het vermogen het team te stimuleren, ongeacht de taken en expertise die ze hebben. Deze leider gelooft in zijn team, werkt en leert samen en weet het team op één lijn te houden. Samen met het team streeft hij naar een gezamenlijk doel en een succesvolle toekomst.
 
 
POSTITIE EN ROL VAN DE OR IN DE ORGANISATIE
Het oprichten van een ondernemingsraad (OR): een noodzakelijk kwaad! Tenzij...

Veel ondernemers die meer dan 50 personen in hun onderneming hebben werken, herkennen het dilemma: je moet eigenlijk een ondernemingsraad (OR) instellen, maar je voorziet vooral veel ‘gedoe’. Dus stel je het zo lang mogelijk uit, totdat iemand er dan toch om gaat vragen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven