This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Midden-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
3 TIPS VOOR MEER WERKVITALITEIT
Meer werkgeluk door te bewegen, dat bereik je zó!

‘Wow, ik heb echt spijt van die training’, dat hoor je eigenlijk nooit. Want we weten allemaal dat je je fijner voelt als je bewogen hebt. Zelfs met een klein blokje om tijdens je lunchpauze zit je al lekkerder in je vel. En wanneer jij je goed voelt, straal je dat uit naar je omgeving. Maar de cijfers tonen aan dat het toch allemaal een stuk lastiger blijkt om in beweging te blijven.

Wat kun je als HR-professional doen om het werkgeluk van je medewerkers te vergroten en ze motiveren om meer te bewegen?

"VEILIGHEID SPEELDE EEN GROTE ROL IN DIT PROJECT"
Klant aan het woord: Maxima-centrale

De Maxima-centrale in Lelystad heeft een upgrade gehad aan hun laadinfrastructuur. Er zijn maar liefst twaalf nieuwe laadpunten bijgekomen en de bestaande laders hebben een grote onderhoudsbeurt gehad. Hoewel deze B2B installatie van aanzienlijk formaat was en veel voorbereiding vergde, kijken zowel 50five als de Maxima-centrale terug op een succesvol project en een prettige samenwerking. We spraken Harry Talen, de Plant Manager bij de Maxima-centrale, en vroegen hem naar zijn ervaring met het project en de beweegredenen om verder te verduurzamen.
VVE'S IN NEDERLAND: WEES ALERT
Branchevereniging VvE Beheerders biedt handvat tegen malafide VvE-beheerders

In Nijmegen heeft een malafide beheerder van 30 VvE’s de complete kas leeggeroofd. Daan Fons, voorzitter BVVB: “Die VvE’s is een groot onrecht aangedaan. Ze zetten netjes elke maand hun reserves opzij, maar staan nu met lege handen. Echt vreselijk.” In dit artikel delen we hoe fraude kan worden voorkomen.
GEBRUIK INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN
Heb als ondernemer in beeld wat jouw digitale footprint is

We worden door het digitaliseren meer kwetsbaar. Het aantal cyberaanvallen is explosief gestegen. Tegelijkertijd biedt de verdergaande digitalisering en automatisering ook in de vorm van Artificial Intelligence enorme kansen. Jan Veldsink, kerndocent AI and Digital Security van het programma Modulair Executive MBA in Business & IT bij Nyenrode Business Universiteit, geeft vijf tips.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven