This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Beste %FIRSTNAME%,

Minister Rob Jetten (Klimaat en Energie) wil bedrijven verplichten in piekuren minder stroom af te nemen. Stroomuitval en wachtlijsten om je netaansluiting te verzwaren; het is allemaal te voorkomen. Een batterij zorgt voor het maximaal verbruiken van eigen opgewekte stroom en een vergroting van de netcapaciteit, door de Kiwatt Batterij te laden buiten de piekmomenten.

Voordelen batterij:

  • Je voorkomt pieken in je energieverbruik
  • Je levert niet meer terug maar slaat eigen opgewekte energie op in een batterij
  • Je hoeft niet op een wachtlijst te staan voor een netverzwaring, want je vergroot direct je stroomcapaciteit.

Voorkom bedrijfsproblemen
Het demissionaire kabinet wil de overbelasting van het stroomnet aanpakken door onorthodoxe maatregelen in te voeren, zoals een verplichting om in de piekuren minder stroom af te nemen of tijdens piekmomenten de machines even stil te zetten of minder hard te laten draaien. Dat het overvolle netwerk problematisch is zal niemand ontkennen en er moet hard gewerkt worden aan de verbetering van het netwerk, maar op korte termijn is er een oplossing beschikbaar voor de lange termijn.

Over Kiwatt:

  • Meer dan 600 batterijen geplaatst
  • Nederlandse hardware, software en support
  • Modulair systeem, plug and play
  • Lokale service via dealernetwerk

De oplossing voor netwerkproblemen

Een batterij voorkomt precies de extreme maatregelen die Jetten voorstelt. Het stelt bedrijven namelijk in staat om geen stroom van het net te verbruiken tijdens piekmomenten, daarnaast kan een batterij dienen als noodstroomoplossing en de capaciteit van de aansluiting hoeft niet te worden verzwaard. Je voorkomt dus wachtlijsten en je blijft als bedrijf zelf in controle. De perfecte oplossing voor het huidige netwerkprobleem in Nederland.

Doe de Kiwatt Quick Scan en ontdek snel een passende oplossing.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven