This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Geen ruimte op kantoor? Of volledig ontzorgd worden op locatie? Neem een kijkje naar vergaderlocaties in jouw regio. In deze nieuwsbrief hebben we speciaal voor jou een paar interessante vergaderlocaties op een rijtje gezet.

Veel leesplezier,
David de Waard
DOOR BLIJVEN WERKEN TIJDENS DE RIT
Onderweg vergaderen, het einde van verloren reistijd

Met de introductie van deze wel zeer bijzondere VIP-Bus in Europa kunt u voortaan met het hele team op pad zonder dat deze reistijd verloren gaat. Geen ergernissen meer in de file en geen verloren dag meer op kantoor.

Alle gasten nemen plaats in de overheerlijke captian seats (maximaal 17 personen) en kunnen zo in alle comfort vergaderen, video conferencen of doorwerken in dit mobiel kantoor.

WE DENKEN GRAAG MET JE MEE
Bijzonder vergaderen in een monumentaal pand

Bij Bedrijvencentra Utrecht vergader je in één van onze monumentale panden. Van een oud schoolgebouw tot laboratorium en een oude veevoederfabriek. Elk hebben ze een unieke uitstraling en staan in het centrum van Utrecht. Ideaal als je met je team eens op een totaal andere, inspirerende locatie wilt vergaderen, trainen of borrelen.
NETWERKEN TIJDENS HET BORRELEN
Vakantiekriebels op je werk: Deel 2

Lees in dit verslag meer over de ervaringen van Leon die samen met zijn zakelijke relaties een succesvol bedrijfsevent heeft mogen bezoeken op Center Parcs De Eemhof.
VERGADEREN IN EEN HISTORISCHE MOLEN
Unieke vergaderlocatie in het centrum van Utrecht

Op loopafstand van Utrecht CS vindt u Molen de Ster, een serene vergaderruimte aan het water waar u in een ongedwongen sfeer en geheel verzorgd kan vergaderen. Bij Molen de Ster vindt u alles in één. U kunt bij ons terecht voor vergaderingen, teambuilding, ontspanning, borrel en diner. Met het zonlicht via de open hellingdeuren is dit een heerlijke locatie voor al uw bijeenkomsten vanaf 8 personen.

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven