This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Midden-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
ZES TIPS OM JE BUSINESSBOEK SUCCESVOL TE PROMOTEN
Je businessboek succesvol promoten

Niet iedere schrijver schuift aan bij veelbekeken talkshows. En niet iedere schrijver kan teren op eerder geschreven bestsellers. Maar hoe promoot je dan succesvol je nieuwste boek aan het grote publiek?

Wie denkt dat een goed boek zichzelf verkoopt, heeft het helaas mis. Betekent dat dat zonder een TV programma jouw boek kansloos is? Zeker niet. Hoe beter jouw boek is, hoe groter de kans dat het onder de aandacht van je lezerspubliek komt. Maar voordat jouw boek zichzelf kan verkopen, moeten mensen wel weten dat het er ís.

Wil je meer weten over het uitgeven en promoten van jouw boek, download dan het gratis e-book ‘Je expertise delen in een boek

DE 7 UNIVERSELE ONDERDELEN VAN EEN HELDERE BOODSCHAP
Podcast: een heldere boodschap

Veel bedrijven maken in hun marketing een cruciale fout: hun boodschap is niet helder, waardoor hun potentiële klanten niet begrijpen wat ze voor hen kunnen betekenen.

Met de StoryBrand podcast worden ondernemers en marketeers geholpen om hun boodschap te verhelderen en zo te verwoorden dat de klant direct begrijpt wat jouw product of dienst voor hem kan betekenen. Die sterke en unieke boodschap kun je vervolgens toepassen in al je marketinguitingen.
'WIJ STREVEN NAAR SNELLE DUIDELIJKHEID'
Woningaanbod vergroten, vergroening stimuleren

De Tulp Group groeit en heeft er een nieuwe activiteit bij: Brug Financieringen. Het doel: de transitie van bestaande panden naar duurzame woningen stimuleren. Paul Wessels: ‘De tijd is er rijp voor.’ Naast Tulp Hypotheken en De Nederlandse is het de derde tak van het succesvolle lender platform.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven