This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, deze hebben we de afgelopen dagen in regio zuid op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
''DE ARBEIDSMARKTSECTOR IS MEER DAN OOIT IN BEWEGING''
Limburgleert.nl start met inzet van 5 miljoen euro voor opleiding en ontwikkeling van werknemers

Vanaf nu kunnen Limburgse werkgevers via LimburgLeert.nl gebruik maken van de subsidieregeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk. De komende 12 maanden worden er aan de Limburgse medewerkers ruim 7.000 ontwikkeladviezen en scholingsactiviteiten aangeboden.
EEN IDEE KOMT TOT LEVEN
Holcim B&I presenteert begroeide wand

‘Radicaal opnieuw durven kijken naar het ontwerpen en bouwen van een woning’, daarmee zijn de pioniers uit de wereld van circulair en biobased bouwen aan de slag gegaan. Tijdens Dutch Design Week (16-24 oktober) in Eindhoven presenteren zij ‘The Exploded View’. Een uit elkaar getrokken huis dat met circulaire toepassingen en biobased materialen opnieuw is opgebouwd.

WE WILLEN WAARDE VOOR ONZE CLIËNTEN TOEVOEGEN
De Zorggroep en Gilde Opleidingen zetten in op strategisch partnership

De toekomstige zorgvraag verandert. Een toenemende vergrijzing in combinatie met een verandering in zorgbehoefte, veerkracht en eigen regie van cliënten vormt een complex geheel. En dat in een tijd waar er steeds meer tekorten ontstaan aan zorgmedewerkers. Gilde Opleidingen en De Zorggroep gaan vandaag officieel een strategisch partnerschap aan zodat er in de toekomst meer en nog beter opgeleide zorgmedewerkers zijn in Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745220 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven