This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
PASSIE PROFIEL ALS METHODE EN NETWERK
Lara Verbeek krijgt helder welke stappen nodig zijn voor een carrièreswitch

Lara Verbeek helpt mensen vanuit Den Hoorn (Z-H) bij het bereiken van hun persoonlijke en professionele carrièredoelen. Deze mensen krijgen geen energie meer van hun werk, lopen al een tijdje rond met carrièretwijfels en zoeken werkgeluk. Ze heeft zich recent aangesloten bij de Passie Profiel-methode, een erkende coachingsmethodologie die mensen helpt bij het identificeren van hun passies en het ontwikkelen van een duidelijk pad naar succes.
 
 
RUIMTE VOOR WERK IS ESSENTIEEL VOOR DE STAD
Gemeente Den Haag komt in actie voor bedrijfshuisvesting

De gemeente Den Haag presenteert vandaag het actieprogramma Bedrijfshuisvesting. De stad groeit en bij een gezonde, bruisende stad hoort ruimte om te ondernemen, te werken en te kunnen groeien als bedrijf. Deze ruimte staat echter onder druk. Het actieprogramma zorgt ervoor dat bedrijfsruimte en kantoren behouden blijven én kunnen uitbreiden. Bestaande bedrijven kunnen zo groeien en nieuwe bedrijven hebben de ruimte om zich te vestigen in Den Haag.

 
GEDEGEN AANPAK EN EEN SLIMME ROBUUSTE PLANNING
Groen licht voor renovatie Krammersluizencomplex aan combinatie ZEEKR met hoofdaannemer BESIX

De opdracht voor de renovatie van het Krammersluizencomplex is door Rijkswaterstaat gegund aan de combinatie ZEEKR. Een samenwerkingsverband tussen hoofdaannemer BESIX en haar partners BESIX Unitec, Croonwolter&dros, Demako, Iemants en Bosch Rexroth. Met deze renovatie maakt Rijkswaterstaat Krammersluizen weer toekomstbestendig. De renovatie begint in 2025 en is volgens planning afgerond  in 2028.
 
DUURZAME GROEIDOELSTELLINGEN
Moritz Kothe nieuwe CEO Tellent

Moritz Kothe start per direct als CEO van Tellent, Europees leider op het gebied van HR-technologie voor MKB-bedrijven met de producten Recruitee, KiwiHR, and Javelo. Met ruime managementervaring in de HR-sector, opgedaan bij het Duitse banennetwerk Xing (nu New Work SE) en werkgeversvergelijker Kununu, zet Kothe zich in zijn nieuwe rol in voor het stimuleren van de duurzame groeidoelstellingen van het bedrijf.
 
RELEVANTE INFORMATIE VOOR 55-PLUSSERS
Nieuw platform speciaal voor 55-plussers; Hét Consumentenbelang
Hét Consumentenbelang is speciaal ontworpen om 55-plussers te voorzien van betrouwbare en relevante informatie. Het platform behandelt diverse onderwerpen, waaronder gezondheid, financiën, reizen, technologie, en lifestyle. Door zich te richten op deze specifieke doelgroep, speelt Hét Consumentenbelang in op de unieke behoeften en uitdagingen waar 55-plussers mee te maken hebben.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven