This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

De band tussen jou en je collega’s versterken en verbreden tijdens een bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit? In deze nieuwsbrief vind je de leukste uitjes in Zuid-Nederland.

Veel leesplezier,
Patrick Snitjer
BELOON JE MEDEWERKERS
3 belangrijke B’s bij een krappe arbeidsmarkt: Belonen, Binden & Benutten

Natuurlijk raakt de krapte op de arbeidsmarkt vrijwel alle sectoren. Volgens de UWV-spanningsindicator werkt 82% van de Nederlanders in een beroepsgroep waar momenteel krapte is. In tijden van krapte is het belonen (en daarmee binden) van medewerkers dus cruciaal. De personeels- en incentive reizen van Edgeplore helpen bedrijven om medewerkers te belonen en te binden aan de organisatie.
PLEZIER STAAT BIJ ONS VOOROP
Let's get together!

Na een lange periode van thuis werken, waarin bedrijfsuitjes niet mogelijk waren mogen we nu weer lekker bij elkaar komen. Misschien is het nu wel belangrijker dan ooit om aan de teambuilding te werken of om gewoon gezellig weer bij elkaar te komen. Wij van Go Active hebben niet stil gezeten. We hebben leuke nieuwe programma’s voor het ultieme bedrijfsuitje!
MEER DAN 25 ACTIVITEITEN
De acht beste teamuitjes zonder iets te regelen

Een teamuitje organiseren is een fluitje van een cent bij Baarle Outdoor. Of je nu actief teamuitje zoekt of een teamuitje waar je relax kan genieten; wij hebben het. Leuke activiteiten, eten en drinken en zelfs het vervoer regelen we voor je. Laten we een dag maken die je niet snel zal vergeten!
ELKAAR BETER LEREN WAARDEREN
Teambuilding met roofvogels

De rode draad tijdens de Teambuilding met Roofvogels zijn de volgende onderdelen; communicatie, leidinggeven, creativiteit, inventiviteit en vertrouwen.

We willen niet alles verklappen. Elkaar beter leren waarderen, veel lachen en op een ontspannen wijze elkaar eens in een heel ander licht zien. Een volkomen veilige Teambuilding met de roofvogels want de valkeniers weten exact wanneer ze een onderdeel niet of anders moeten doen.

IEDEREEN IS WELKOM!
Spectaculaire strand- en wateractiviteiten op het mooiste strand van Nederland

Beware Beach verzorgt verschillende strandactiviteiten. Hierbij kan je denken aan blokarten, kitebuggyen, powerkiten, boogschieten, archery tag en ga zo maar door. Werkelijk alle vormen van recreatie op het strand zijn mogelijk.
PASSEND PROGRAMMA VOOR JOUW BEDRIJF
Top 5 meest geboekte personeelsuitjes

Werknemers motiveren is na de onzekere coronatijd extra belangrijk.
Hoog tijd om elkaar weer te ontmoeten en samen leuke dingen te doen. In alle St(r)aten is specialist in bedrijfsuitjes en personeelsfeesten en zette de 5 meest geboekte uitjes op een rij.

EEN PROGRAMMA ZELF SAMENSTELLEN
Sportieve programma's voor groepen

Adventure and Thrill bestaat inmiddels al 35 jaar. Adventure and Thrill verzorgt sportieve programma's voor groepen vanaf 10 tot max. 2000 deelnemers. U kunt bij ons terecht voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, product presentaties, vergaderingen. Van halve tot hele dagen met of zonder catering. Gezellig barbecueën aan het water. Wie wil dat nu niet?
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 221 of p.snitjer@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven