This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Een goede werksfeer met medewerkers die goed in hun vel zitten is van groot belang binnen een organisatie. In deze speciale editie van onze nieuwsbrief lees je allerlei artikelen die de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers of van jou als werkgever bevorderen, nu iedereen weer terug naar kantoor mag. Denk hierbij aan bedrijven die bedrijfsfitness of coaching aanbieden en bedrijven die gezond eten kunnen leveren op kantoor.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide & Marc Faber

WAAR LEVENS VERANDEREN
Dat is pas teamwork!

Ons team van deskundige personal trainers staan te popelen om al jouw vragen te beantwoorden en om samen jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen. Onder het mom ‘waar een wil is, is een weg’ gaan we na het intakegesprek dan ook zo snel mogelijk aan de slag. Voor de volle 200% zetten we ons in voor jou. We begeleiden, motiveren en adviseren jou in onze lifestyle- en fitness studio waar je in alle privacy kunt trainen.
DESIGNED WITH YOUR FUTURE IN MIND
Blijf op de hoogte door middel van bij- en omscholing

Ruim 10 jaar geleden begonnen we bij Studytube met het idee om leren adaptief en persoonlijk te maken. Inmiddels gebruiken meer dan 250 organisaties (waaronder Bol.com, Adecco en ASR) ons leerplatform iedere dag om hun medewerkers te voorzien van een gepersonaliseerd opleidingsaanbod – intern en extern, online en offline.
5 TIPS VOOR VITALE MEDEWERKERS MET EEN PMO/PAGO
Hoe vitaal zijn jouw medewerkers? Kom erachter met het PMO/PAGO VAN &NIPED!

Als organisatie met 2 of meer medewerkers, ben je verplicht om een periodiek medisch onderzoek (PMO/PAGO) aan te bieden. In tijden van (meer) fysieke afstand is dit meteen jouw kans om erachter te komen hoe het 'echt met jouw medewerkers gaat.

Maar hoe doe je dat? En wat heb je aan zo'n PMO? Wij leggen het je uit in 5 tips!
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven