This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Diverse ondernemers en instanties uit de regio Arnhem - de Liemers hebben een artikel gepubliceerd in het magazine van Hét Ondernemersbelang. In deze nieuwsbrief worden een paar artikelen uitgelicht.

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier!
 
'We willen het beste voor onze klanten en de samenleving'

Met de bouw van een nieuw warehouse, crossdock-centrum en hoofdkantoor maakt Marwin Melis de belofte op de begrafenis van zijn vader Adri meer dan waar. “Ik ga de zaak verder uitbouwen”, beloofde hij in 2004 als 21-jarige. En hoe. Van transportbedrijf tot toonaangevende logistieke dienstverlener. Melis Logistics blijft groeien én duurzaamheid omarmen. Eén van de nieuwe klanten is JANZEN Home, Body & Lifestyle. Ivo van Ierland, Commercieel Directeur bij JANZEN: “De klik was er vanaf dag één.”
 
Woonrecht en samenwerking moet voorop staan om woningmarkt vlot te trekken

De woningmarkt in Nederland bevindt zich momenteel in een impasse. Dit heeft gevolgen voor zowel huurders als kopers. De wachttijden voor sociale huurwoningen zijn extreem lang. Voor veel mensen zijn huurwoningen in de vrije sector te duur. Daarnaast is kopen vaak geen haalbare optie, ook omdat er een groot tekort aan betaalbare huizen is. Het aantal koopwoningen dat van eigenaar wisselt, is sterk afgenomen. Ouderen en gescheiden partners wonen in te grote huizen. Kortom, de woningmarkt staat voor een uitdaging en er zijn dringend maatregelen nodig om beweging te creëren en betaalbare woningen beschikbaar te maken voor iedereen.
 
Duurzaamheid, functionaliteit en kostenefficiëntie gaan hand in hand

GOLDBECK maakt snel naam in Nederland. Het van origine Duitse familiebedrijf bouwt vanuit Arnhem aan een indrukwekkend portfolio van turnkey-projecten op het gebied van bovengrondse parkeergarages en logistieke centra, bedrijfs- en productieruimtes en kantoren. Met het oog op de toekomst: duurzaamheid, functionaliteit en kostenefficiëntie gaan hand in hand.
 
'Wij bouwen aan een bloeiende gemeenschap'

Als ontwikkelende bouwer realiseert Nijhuis samen met woningcorporaties, grondeigenaren, gemeentes en andere marktpartijen duurzame, betaalbare en inspirerende woon-, werk- en leefgebieden. Strategisch ontwikkelaar Maurice Lankheet en zijn collega’s zijn op zoek naar nog meer geschikte locaties. Ook in de Groene Metropoolregio. “Wij bouwen aan een bloeiende gemeenschap.”
 
Meten is weten

Op 28 juni 2019 werd de Nederlandse politiek het eens over het Klimaatakkoord. Het doel? In 2030 49% minder broeikasgassen uitstoten dan wat we in 1990 deden. De opgave? Een uitstoot vermindering van 48,7 megaton CO2.1 Dat klinkt als veel, en dat is ook zo. Naast het CO2 vraagstuk heeft het begrip duurzaamheid zich de afgelopen jaren omgevormd tot een drieledig onderwerp2 waar geen ondernemer meer omheen kan. Duurzaamheid zal niet langer wijken. De vraag is dus niet óf, maar hóe we hier als maatschappij zo goed mogelijk mee om kunnen gaan. Matthias de Leeuw, Lead Sustainability bij Ausems Vastgoed, nodigt je uit om te verkennen hoe we samen de duurzaamheidsuitdagingen binnen de vastgoedsector kunnen overwinnen.
 
Arnhem blijft groeien én moet goed bereikbaar blijven

Wel eens oude foto’s van Arnhem gezien? Toen er nog auto’s nog door de Rijnstraat reden en er maar één brug over de Rijn was. Arnhem-Zuid moest nog gebouwd worden. Nu is de stad twee keer zo groot en kun je niet meer met de auto door het winkelgebied rijden. De komende jaren gaat er misschien wel net zo veel veranderen. Arnhem groeit, er komen meer huizen, banen, bedrijven en mensen bij.
 
Hemink: betrokken, creatief en pragmatisch

Hemink Groep is gespecialiseerd in de verduurzaming, het onderhoud en de afbouw van omvangrijke vastgoedprojecten. Wat Hemink onderscheidt, gaat verder dan technische expertise; het is een denkwijze die diep geworteld is in anders denken en doen.

Hoewel de aard van het werk aanzienlijk is veranderd sinds de oprichting, blijft het gedachtegoed van anders durven, denken en doen verankerd in de identiteit van Hemink. Inmiddels heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een landelijk opererende vastgoedregisseur. Opdrachtgevers vertrouwen Hemink de verantwoordelijkheid voor de gehele levenscyclus van hun vastgoed toe.
 
Onzekerheid voor ontwikkelaars door Didam arrest snel voorbij?

Sinds het Didam-arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 is er veel onzekerheid in de vastgoedwereld. In die uitspraak is – kort gezegd – bepaald dat bij voorgenomen verkoop van onroerend goed en bij aannemelijke belangstelling, deze verkoop op een transparante wijze en in concurrentie moet plaatsvinden. Eigenlijk dus op de wijze die bij aanbesteding geldt. Daarbij moet door de overheid bij criteria worden opgesteld die objectief, toetsbaar en redelijk zijn en die ervoor moeten zorgen dat potentiële kopers op gelijke wijze kunnen meedingen.
 
Toekomstbestendig onderwijs dankzij strategische partnerschappen

Met als titel ‘Jouw weg vooruit’ heeft mbo opleider Rijn IJssel een vierjarig strategieplan opgesteld. Onderdeel daarvan is om voor studenten en werkgevers in de stad en regio de vanzelfsprekende partner te worden voor beroepsgerichte scholing in al zijn varianten.
 
Roelofs verhuist binnen Arnhem naar Kronenburg en pakt wijkvernieuwing aan

De Roelofs Groep verhuisde onlangs vanuit de bedrijfslocatie op het IPKW-bedrijventerrein naar Kronenburg. “Daar waren we uit ons jasje gegroeid. Hier op Kroonpark zitten we midden in het projectgebied waar we aan de slag gaan”, vertelt Peter Gelink, rayonmanager oost. Roelofs gaat samen met bewoners, bedrijven en de gemeente Arnhem de wijk Kronenburg mooier, groener, duurzamer, levendiger, inclusiever en sociaal sterker maken. Het project heeft een looptijd van elf jaar.
 
Bouwbedrijf H.W. Joosten streeft naar toekomstgerichte nieuwbouw

Het klimaatakkoord van Parijs uit 2015 en de recentere Europese Green Deal dwingen de Nederlandse overheid beleid te voeren dat de energietransitie en verduurzaming gaat versnellen. Het blijft niet zonder gevolgen voor ondernemers en vastgoedeigenaren. Ausems Vastgoed specialiseert zich in de complexe en voortdurend ontwikkelende regelgeving rondom duurzaamheid en wat dat betekent voor vastgoed, -eigenaren en gebruikers.
 
Meer perspectief door praktijkleren

Het tekort van passend personeel blijft ook de komende jaren één van de grote uitdagingen voor bedrijven in onze regio. Naast het werven van nieuw personeel zien we de aandacht van bedrijven daarom ook steeds meer verruimen richting vraagstukken zoals behoud en duurzame inzetbaarheid van personeel.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven