This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your ActiveCampaign account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.
Don't have an ActiveCampaign account? Get a free one today.

Preview
Opslagwereld
Juli 2020
Beste %FIRSTNAME%,

Onze eerste Opslagwereld nieuwsbrief werd zeer positief ontvangen, daar waren we erg trots op. In deze tweede editie onder meer aandacht voor onze leasemogelijkheden, nut en noodzaak van storage beurzen, de ideale storage website en we stellen de vraag of opslagruimte verhuren eigenlijk maatwerk is.
Is opslagruimte verhuren maatwerk?
Mark Elsendoorn:

"Opslagruimte is er in allerlei soorten en maten. Of u het nou aanbiedt in storage units, containers of verhuiskisten. Wat doet u als de benodigde ruimte al verhuurd is en er geen andere vrij is?”
Nieuws uit de opslagmarkt
Multimiljardair Buffett gaat storage markt op
Afgelopen maand bereikte ons het nieuws dat het investeringsvehikel Berkshire Hathaway, het bedrijf van de bekende belegger Warren Buffett, actief gaat worden op de Amerikaanse self storage markt. Wat betekent dat voor de markt?
Hebben we nog wel storagebeurzen nodig?
Maarten Streppel:

“Alle beurzen en bijeenkomsten waarop storage centraal staat, zijn voor de rest van dit jaar afgeblazen. De vooruitzichten voor 2021 zijn ongewis. Maar, hebben we die beurzen eigenlijk nog wel nodig?”
Uw onderneming groeit sneller door lease!
Veel ondernemers willen graag een hogere omzet en winst. Daarvoor is het nodig om verder te groeien. En om te groeien, zult u moeten investeren.Er is een slimme manier om toch te kunnen groeien zonder grote investeringen te hoeven doen.
Creëer uw ideale opslagpark; kom kijken in Deventer
Onlangs werd het op ons buitenterrein in Deventer gehuisveste milieuplein opgeheven. Die kans grepen wij aan om een volwaardig storage park te creëren waar u, op uw gemak, alle opslagmogelijkheden kunt komen bekijken.
Tips en tricks voor de ideale storage website
Daan Leeuw:

“Als onderdeel van onze 'marketing boost' kunnen wij ook voor u een aantrekkelijke website ontwerpen. Maar waar moet een goede website nu aan voldoen? Graag deel ik een aantal tips en tricks met u.”

Vanwege de aanstaande vakantieperiode verschijnt er in augustus geen Opslagwereld. In september zijn we terug met de derde editie. USC is gedurende de hele zomerperiode wel 'gewoon' bereikbaar via de gebruikelijke kanalen. Prettige vakantie!
Universal Storage Containers®

Website: https://www.universalstoragecontainers.nl
E-mail:
sales@universalstoragecontainers.nl

Telefoon: +31 570 756035
Adres: Duurstedeweg 6, 7418 CK Deventer, Nederland
KvK nummer: 38023078
BTW nummer: NL804517691B01

 
 
 
 
Disclaimer
Van alle teksten en foto’s in deze nieuwsbrief berust het auteursrecht bij USC, tenzij anders vermeld. Gebruik is alleen toegestaan na bronvermelding. Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de informatie op websites van derden waarheen deze nieuwsbrief verwijst, geldt dat USC niet aansprakelijk is voor de inhoud, noch voor schade voortvloeiend uit het gebruik daarvan.