This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
PERSONEELSTEKORT?
Recruitmentbureau zet Filipijns personeel in voor tekort op Nederlandse arbeidsmarkt

De krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt was nog nooit zo hoog, meldde het UWV recent. Nederlandse werkgevers staan te springen om personeel, maar ze kunnen hun vacatures steeds vaker niet meer vervullen. In Europa lijkt de vijver te zijn leeggevist en dus moeten werkgevers op zoek naar alternatieven. Arbeidsbemiddelaar Phil the job biedt een van deze alternatieven met personeel uit de Filipijnen.
 
MAKERS VAN EEN GEZONDE LEEFOMGEVING
Gongslag en gebak voor 100-jarig Heijmans

Bouw- en ontwikkelingsbedrijf Heijmans uit Rosmalen viert vandaag haar honderdjarige bestaan. De feestelijke dag begon vanochtend voor de ruim 4800 medewerkers met gebak op de werkplek en met de gongslag bij de beursopening in Amsterdam.

Heijmans werd op 3 april 1923 opgericht door stratenmaker Jan Heijmans, waarbij het allereerste werk bestrating van station 's-Hertogenbosch was. De beursnotering volgde in 1993. Daarom opende Heijmans CFO Gavin van Boekel vanochtend met een ceremoniële gongslag de handelsdag op effectenbeurs Euronext Amsterdam.

 
 
WERKPLEZIER EN KWALITEIT GAAN HAND IN HAND
“Security is not a product it’s a process”

APEX360 is opgericht in 2017 en begonnen als horecaportier/beveiliger voor evenementen. APEX360 is een snelgroeiend bedrijf dat zich heeft doorontwikkeld tot een volwaardige hoofdaannemer die meerwaarde ziet in een goede relatie met haar mensen. Het bedrijf onderscheidt zich door op een persoonlijke manier zaken te doen met opdrachtgevers en collega’s. Momenteel bestaat het APEX-team uit meer dan 160 professionele en gemotiveerde beveiligers die ons DNA ademen.
 
 
KOM OP DE FIETS NAAR JE WERK
Fit blijven met een fulltime kantoorbaan: het kan zo!

Het duurde even, maar we mogen weer naar kantoor! Hartstikke fijn om onze collega’s weer te zien, maar de coronakilo’s hebben zichtbaar het nettogewicht van alle medewerkers flink verhoogt! Waar moet je op letten om weer gezond en fit te worden en/of te blijven? In deze blog lees jij hoe je van een beetje fatty, weer terug gaat naar summer ready met een fulltime kantoorbaan!
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven