This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Zuid-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
NEXT LEVEL ONDERNEMEN
Het Next Level trainingsprogramma gaat binnenkort van start

Het Next Level trainingsprogramma gaat binnenkort van start!

Wil jij je helemaal onderdompelen in de wereld van de online marketing? Op 12, 13 en 14 april vinden er online tal van interessante workshops en trainingen plaats, volledig gericht op alle facetten van online marketing.

WANNEER SCHAKEL IK HULP VAN MENTAL COACHING IN?
Bewustwording van je gedachten, gevoelens en mogelijkheden

Mental Coaching is een leerproces, gestoeld op door jouzelf doorleefde concrete ervaringen. Je leert jezelf beter kennen. Mental Coaching bevordert heel direct jouw persoonlijke groei.

‘Leren door ervaren’ doe je in het heden. In het ‘hier en nu’. We blikken soms wel terug naar je  verleden (‘daar en toen’) en kijken soms vooruit naar je toekomst (‘daar en straks’). Dit doen we enkel voor zover dat ‘hier en nu’ betekenis voor je heeft.

HOE GA JIJ ALS PROFESSIONAL OM MET FOUTEN BINNEN JE ORGANISATIE?
Online informatiesessie opleiding Foutencultuur: Leiderschap, Groeimindset en Paardentopsport

Ons onderzoek leert dat constructief omgaan met fouten tot harde economische voordelen leidt. Het afstraffen van fouten daarentegen zorgt voor een toenemende angst binnen organisaties. Die angst blokkeert zowel de creativiteit als het probleemoplossend vermogen. Constructief leren omgaan met fouten start met een groeimindset. Tijdens de 4-daagse opleiding Foutencultuur: Leiderschap, Groeimindset en Paardentopsport leer je op aan de hand van paardentopsport hoe je je leiderschap kunt gebruiken om een groeimindset te ontwikkelen. Met als resultaat dat je fouten ziet als een kans om de organisatie te versterken.
COMMUNICATIE IS KONING(IN)
Talent aantrekken én behouden met behulp van Learning & Development: 5 praktische tips

Hoeveel vacatures heeft jouw organisatie op dit moment uitstaan? De kans is groot dat veel openstaande posities langere tijd onvervuld blijven, of dat je helemaal geen geschikte kandidaten vindt. Het juiste talent aantrekken en behouden is inmiddels een grote uitdaging, zo ook in het MKB. Learning & Development (L&D) speelt in deze ‘war for talent’ een sleutelrol.
UW BEDRIJF IS GELD WAARD!
Masterclass bedrijfsovername

Heeft u plannen om een bedrijf over te nemen of te verkopen? Bij het overnemen van een bedrijf komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat doorgaans meerdere jaren duurt. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw bedrijf en alle aspecten die daarmee verband houden.

Krijg antwoord op deze vragen en start met een goede voorbereiding. De masterclass wordt op verschillende locaties gegeven. Nieuwsgierig? Klik hieronder verder voor meer informatie.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven