This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij weer een nieuwsbrief samengesteld met kennis voor en door ondernemers.

Met deze keer o.a. de volgende artikelen:
  • Gratis boekje over digitale transformatie
  • MKB-Nederland pleit voor extra kapitaalinjectie
  • Last van financiële corona kilo's?

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
JACCO VONHOF: ''GESTAPELD FINANCIEREN, DAN KOMEN WE ER WEL''
MKB-Nederland pleit voor extra kapitaalinjectie

Precies een eeuw geleden kromp de Europese economie in één jaar met ruim vijftien procent, om het jaar daarop met een ongeveer even groot percentage terug te veren. Ook in dat opzicht kunnen we met Covid 19 leren van de Spaanse Griep. Jacco Vonhof, voorzitter van ondernemersvereniging MKB-Nederland, gelooft dat de geschiedenis zich kan herhalen, op voorwaarde dat niet alleen de bestedingen maar ook de investeringen fors aantrekken.
THEMIEK OVER DIGITALE TRANSFORMATIE
Gratis boekje over digitale transformatie

Legt het vele op afstand werken de kwetsbaarheden bloot van uw systemen voor relatiebeheer, administratie of logistiek? Zet dan vaart achter uw digitale transformatie. Gratis informatie van het ICT informatiecentrum helpt u daarbij.

ROB WITJES VAN HET UWV OVER TERUGHOUDENDHEID OVER HET ONTSLAG
Terughoudendheid over het ontslag: "Tijdens de vorige crisis is leergeld betaald"

Corona trof onze economie midscheeps, maar wel in een periode van hoogconjunctuur. Natuurlijk kwamen op de arbeidsmarkt de gebruikelijke verdachten het eerst in het vizier: werknemers met een tijdelijk contract en ZZP’ers, maar ook in sectoren waar een nijpend gebrek aan personeel was werden duizenden op non-actief gesteld. Toch is de werkloosheid opvallend laag gebleven.


ABN AMRO OVER ECONOMISCHE IMPACT VAN DE VERLENGDE LOCKDOWN
Economische impact van toekomstige overstromingen in Nederland

Tijdens een hittegolf brak in de vroege ochtend van 26 augustus 2003 in Wilnis bij Utrecht een veendijk door. De overstroming werd binnen vier uur gestopt, maar de directe fysieke schade bedroeg EUR 16 miljoen.[i] Dit betrof hoofdzakelijke schade aan de infrastructuur.
FORT ADVOCATEN OVER FINANCIËLE CORONA KILO'S
Last van financiële corona kilo’s?

Hoewel het aantal faillissementen momenteel uitzonderlijk laag is, verwachten experts dat de faillissementsgolf er toch aankomt in 2021. De gevolgen van de overheidsmaatregelen worden tijdelijk opgevangen door steunpakketten.

Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven