This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
PROBEER FACTORING UIT MET ÉÉN FACTUUR
Wacht niet langer op de betalingstermijn van je factuur

Ben jij een ondernemer die facturen uitstuurt? Dan heb je te maken met betalingstermijnen. In Nederland is de gemiddelde betalingstermijn 30 dagen. Dit betekent dat je na het versturen van je factuur zo’n 30 dagen moet wachten totdat je het geld op je rekening gestort krijgt. De betalingstermijn kan een financiële spagaat veroorzaken, doordat je zelf uitgaven moet maken en ondertussen wacht op de betaling van je openstaande facturen. Factoring biedt een antwoord.
 
 
 
'IEDERE MOBILITEITSUITDAGING HEEFT EEN GROENE OPLOSSING'
Groene meters maken met jouw bedrijf? Zo werkt het.

“Hoeveel groene meters maakt jouw organisatie onderweg?” Met die vraag lanceert het landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het deze zomer een campagne voor duurzamer woon-werkverkeer. Het platform richt zich op de tien meest voorkomende uitdagingen op het gebied van duurzame bedrijfsmobiliteit en biedt – via succesverhalen van Nederlandse organisaties – effectieve groene oplossingen.
 
HOE KUN JE PROFITEREN VAN NEGATIEVE STROOMPRIJZEN?
Negatieve stroomprijzen: hoe werkt het?

Negatieve stroomprijzen komen steeds vaker voor. Bij een negatieve stroomprijs daalt de prijs van elektriciteit tijdelijk onder nul. Hoewel het vreemd klinkt dat je betaald wordt om energie te verbruiken, biedt dit kansen voor bedrijven met dynamische energiecontracten. In dit artikel leggen we uit wat een negatieve stroomprijs is, hoe deze ontstaat en hoe jouw bedrijf hiervan kan profiteren.
 
 
ZUIVERE LUCHT ONMISBAAR VOOR EEN GEZONDE WERKPLEK
Adem jij vervuilde lucht in op je werk? 5 simpele tests

Tijdens het werken in een industriële omgeving komen vaak veel stofdeeltjes in de lucht terecht. Wanneer je deze over een langere periode inademt, kun je (ernstig) ziek worden. Helaas is luchtvervuiling niet altijd goed zichtbaar. Met deze 5 simpele tests ontdek je snel of de lucht op jouw werkplek vervuild is.
 
 
EEN ZOMERS CADEAU
De lekkerste zomerpakketten van 2024

De zomerse avonden komen er weer aan, lekker weer waarbij het perfect is om buiten te zitten en te genieten van het gezelschap van vrienden en familie. Wat is er beter dan lekker lang borrelen onder het genot van de lekkerste borrelhapje? Zuivelhoeve heeft daarom de lekkerste pakketten samengesteld speciaal voor de zomer. Ontdek nu onze uitgebreide selectie aan zomerpakketten- en boxen met versbereide hapjes.
 
 
LEER HOE JE REPETITIEVE, TIJDROVENDE TAKEN AUTOMATISEERT
Uitnodiging webinar: Skyrocket efficiency met Intelligent Automation & Cloud ERP

Ontdek hoe je jouw bedrijfsprocessen naar ongekende hoogten kunt tillen met Intelligent Automation en Cloud ERP! Schrijf je nu in voor het webinar 'Skyrocket efficiency met Intelligent Automation & Cloud ERP' op dinsdag 18 juni om 11:00 uur.

Leer aan de hand van praktijkgerichte use cases hoe Intelligent Automation bedrijven helpt om processen te stroomlijnen, middels Task Automation, Hyperautomation en App Development. Mis deze unieke kans niet en schrijf je nu in om te ontdekken hoe deze technologieën jouw bedrijf efficiënter maken!

 
WELKE SPELER VOEGT U TOE AAN UW OPSTELLING DEZE ORANJEZOMER
Scoor dit EK met Buckaroo

Yes, het EK komt eraan! Bent u er al helemaal klaar voor? Voor veel ondernemers is dit het moment om extra uit te pakken. Leuke kortingsacties, gezellige oranje versiering, een EK poule en in de horeca natuurlijk drukte tijdens de wedstrijddagen van het Nederlands elftal! Net zoals dat de bondscoach zijn beste opstelling maakt is het voor u als ondernemer essentieel dat u uw “opstelling” ook voor elkaar hebt. Oud profvoetballer en voetbalanalist Mario Been legt uit hoe u als ondernemer dit EK kunt scoren met Buckaroo.  
 
 
WAARDEVOLLE BIJDRAGE AAN DE CONTINUÏTEIT EN GEZONDE GROEI
CFO Capabel zet haar Raad van Advies ondersteuning voor ondernemers voort onder de naam RVA Capabel

Ondernemers staan voortdurend voor uitdagingen en cruciale beslissingen. Om hen te ondersteunen in hun groeipad en strategische ontwikkeling, introduceerde CFO Capabel 1,5 jaar geleden haar propositie ‘de Raad van Advies’ (RVA).

Het proces om te komen tot een goed functionerende RVA en de introductie van de juiste kandidaten, wordt nu onder de naam RVA Capabel voortgezet. Hierbij wordt de ondernemer volledig ontzorgd, waarbij de analyse van strategische vraagstukken, het operationaliseren, de selectie en de aanstelling door RVA Capabel verzorgd wordt.
 
RELEVANTE INFORMATIE VOOR 55-PLUSSERS
Nieuw platform speciaal voor 55-plussers; Hét Consumentenbelang

Hét Consumentenbelang is speciaal ontworpen om 55-plussers te voorzien van betrouwbare en relevante informatie. Het platform behandelt diverse onderwerpen, waaronder gezondheid, financiën, reizen, technologie, en lifestyle. Door zich te richten op deze specifieke doelgroep, speelt Het Consumentenbelang in op de unieke behoeften en uitdagingen waar 55-plussers mee te maken hebben.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven