This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
 
MEEDENKEN MET DE KLANT IS KENMERKEND VOOR CMC BEDRIJFSMAKELAARS
Picnic sluit belangrijke vastgoeddeal in Veenendaal door bemiddeling van CMC Bedrijfsmakelaars

De vlag hangt uit bij
CMC Bedrijfsmakelaars want zij hebben met Picnic een belangrijke deal in Veenendaal gesloten. CMC Bedrijfsmakelaars is een grote speler in de zakelijke vastgoedmarkt in regio Midden Nederland. Picnic, voor zover nog niet bekend, is de Supermarkt op wielen.

CMC Bedrijfsmakelaars trad op voor de verhuurder en heeft huurder Picnic geholpen om een grote stap te maken in het uitbreiden van haar dienstverlening.

 
 
TIPS VOOR GOEDE BEVEILIGING
Extra beveiligingscheck van bouwplaatsen tijdens de bouwvak: geen overbodige luxe

De bouwvak is in aantocht. Voor bouwbedrijven een tijd van welverdiende rust, voor criminelen echter hoogseizoen. Verlaten bouwplaatsen zijn gewild bij dieven en vandalen. “We roepen bouwbedrijven dan ook op om extra waakzaam te zijn,” zegt salesmanager Mabel Kamp van Kooi Camerabewaking.

Landelijk gezien gaat bouwend Nederland er tussen 24 juli en 25 augustus ruim een maand welverdiend tussenuit. “Tijdens de bouwvak krijgt ons Kooi Alarm Center ieder jaar 10 tot 15% meer rake meldingen van diefstal en vandalisme,” ziet Mabel.
 
 
LANDELIJKE AMBITIE
Provincie stelt subsidie beschikbaar voor organisaties die circulair willen ondernemen

Vanaf nu tot eind 2023 kunnen Flevolandse organisaties gebruik maken van subsidieregelingen speciaal ontwikkeld voor het versterken en versnellen van de circulaire economie in Flevoland. Het gaat om een subsidie voor een project tot maximaal €20.000,- tegen 50% co-financiering. Of een voucher van maximaal €2.000,- (ook 50% co-financiering) voor een circulaire scan door een externe deskundige, om de circulaire kansen in kaart te brengen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven