This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Fijn dat je onze nieuwsbrief weer leest. Deze week hebben we een aantal artikelen uitgelicht die zijn geplaatst op onze kennisbank.

Dit keer met o.a. artikelen over de volgende onderwerpen:
- Leer de oneindige kracht van het brein kennen bij een van de Brain Balance Opleidingen
- Hoe verhoogt u de waarde van uw bedrijf?

-
Investeren in 's werelds grootste startup portfolio als investering voor de toekomst
- Duurzaam ondernemen met stofvrije lucht


Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
KENNIS VAN JE BREIN IS DE EERSTE STAP IN DE GOEDE RICHTING!
Leer de oneindige kracht van het brein kennen bij een van de Brain Balance Opleidingen

Wil jij minder stress? Meer energie? Je fitter voelen, en meer uit het leven halen? Gelukkiger en weerbaarder zijn? De antwoorden op al deze vragen liggen in jouw brein. In de Brain Balance opleidingen doe jij niet alleen waardevolle kennis van het brein op, maar ga je ook aan de slag met jouw eigen brein en programmeringen.
HOE MAAKT U UW BEDRIJF AANTREKKELIJK(ER)?
Hoe verhoogt u de waarde van uw bedrijf?

Op donderdag 7 april 2022 van 19.00 tot 21.30 uur vindt het kosteloze seminar ‘Werken aan Waarde’ plaats. Een avond vol waardevolle inzichten én praktische handvatten om de waarde van uw bedrijf te vermeerderen. Een must voor ondernemers en directeuren met hart voor de zaak en oog voor de toekomst.
EEN NIEUWE EN UNIEKE INVESTERINGSPROPOSITIE
Investeren in 's werelds grootste startup portfolio als investering voor de toekomst

Acht jaar is er nog maar over om de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties (VN) te halen, iets wat we met het huidige tempo en zonder innovatieve oplossingen niet zullen gaan halen. Om deze reden lanceert start-up accelerator Startupbootcamp het Bold Action initiatief; waarmee het de komende drie jaar in de top 90 startups op het gebied van duurzaamheid zal investeren.
FOUTLOOS ZAKELIJKE E-MAILS VERSTUREN
Professionelere uitstraling door klantgerichte communicatie

Je krijgt maar één kans voor de eerste indruk. En laat die eerste indruk nu juist enorm belangrijk zijn voor de beeldvorming van je organisatie bij – potentiële - klanten en relaties. Denk hierbij aan de eerste e-mail aan een klant, het beantwoorden van een inkomend telefoongesprek of de persoonlijke ontmoeting bij de receptie.
Deze eerstelijns contacten vormen het visitekaartje van je organisatie en bepalen de mate van professionaliteit die je uitstraalt.

DE VOORDELEN VAN ZUIVERE LUCHT
Duurzaam ondernemen met stofvrije lucht

Duurzamer ondernemen? Zuivere lucht is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Toch leidt een stofvrije werkomgeving tot gezondere medewerkers, een langere levensduur van apparatuur en lagere kosten. Duurzaamheid in drievoud dus.
THUIS DOEN WAT JE THUIS KÁN DOEN
Clean haalt opnieuw funding op voor diabetes zelf-hulp tool en lanceert in Rotterdam

Health-tech startup Clear heeft opnieuw een succesvolle financieringsronde van 1 miljoen euro opgehaald bij food & agriculture VC Future Food Fund, een aantal prominente angels en de Rabobank. Samen met de €1.1 miljoen euro ronde van november j.l. overbrugt de startup de periode totdat Clear door de verzekeraars wordt vergoed.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven