This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou een aantal artikelen hebben uitgelicht.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
INSPIRERENDE, BIJZONDERE EN HARTVERWARMENDE VERHALEN
Dit zijn de vier beste hybride werkgevers van het jaar!

Na het succes van de uitreiking van de (Thuis)werkgever van het Jaar Award van vorig jaar, ging mobiliteitsplatform Zo Werkt Het dit jaar op zoek naar de beste hybride werkgevers van Nederland. Honderden werknemers nomineerden de afgelopen weken hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen.

De landelijke uitreiking vond dinsdagochtend 14 juni plaats waarbij Harrier, Bconnect, Hanzestrohm & Menzis zich met de eervolle titel Beste Hybride Werkgever van het Jaar mochten kronen.

GECONFRONTEERD MET NIEUWE UITDAGINGEN
Generix Group voor het vierde opeenvolgende jaar opgenomen in het Gartner® Magic Quadrant™ 2022 voor Warehouse Management Systems (WMS)

De twee WMS’en van Generix Group worden erkend in het Gartner rapport. Zij beantwoorden aan alle behoeften op het gebied van warehouse management van 3PL’s, retailers en fabrikanten, enerzijds dankzij de hyperaanpasbaarheid en anderzijds door de functionele rijkdom en het vermogen om vestigingen met een zeer hoog automatiseringsniveau te bedienen.
VERLENGSTUK VAN DE EIGEN ORGANISATIE
Hollander Techniek kiest Solimas voor uniek ICT-partnership

Hollander Techniek heeft gekozen voor Solimas als nieuwe ICT-partner voor het uitbesteden van haar platform en werkplekken. Solimas zal de komende drie jaar zowel de interne ICT van Hollander Techniek als de ondersteuning van ICT-oplossingen voor klanten van Hollander Techniek gaan verzorgen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven