This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ONS DOEL IS OM MKB-BEDRIJVEN ZO GOED MOGELIJK TE HELPEN
TP24 krijgt keurmerk Erkend MKB Financier van Stichting MKB Financiering

TP24, een toonaangevende MKB-kredietverlener, heeft het keurmerk Erkend MKB Financier verkregen van de Stichting MKB Financiering. Daarmee voldoet de onderneming aan de hoogste eisen voor passend en verantwoord financieren aan ondernemers. TP24 is sinds mei van dit jaar actief in Nederland en biedt MKB-klanten uit het middensegment een dynamisch doorlopend krediet, waarbij de debiteuren van die bedrijven als zekerheid fungeren.
 
 
23.500 VIERKANTE METER AAN ZONNEPANELEN
Van Leeuwen Buizen investeert in opwekking groene stroom op eigen dak

Op 13 september heeft Van Leeuwen Buizen een 5 megawattpiek zonnepanelen-installatie in gebruik genomen. De officiële ingebruikstelling werd verricht door voormalig minister-president van Nederland Jan Peter Balkenende. Met deze installatie van 9.100 zonnepanelen op het dak van het magazijn in Zwijndrecht zet Van Leeuwen een belangrijke stap in de reductie van CO2-emissie.
 
 
NIEUWE KANDIDATEN ZIJN VAN HARTE WELKOM!
Ook de gemeente Den Haag kiest voor OnlyHuman!

Vanaf 1 september 2022 is OnlyHuman partner van de gemeente Den Haag op het gebied van de inhuur van communicatieprofessionals. Dit is in een jaar tijd de tweede aanbesteding van een G4 gemeente die OnlyHuman gegund heeft gekregen, naast de gemeente Amsterdam.
 
 
GROEI VAN HET BEDRIJF BLIJVEN STIMULEREN
Aïda Collette-Sène benoemd tot Voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van Generix Group

Generix Group kondigt de benoeming aan van Aïda Collette-Sène tot Chief Executive Officer en Voorzitter van de Raad van Bestuur. Zij volgt Jean-Charles Deconninck op. Deze overdacht maakt deel uit van de wijziging van de aandeelhoudersstructuur van de groep en de schrapping van de beursnotering als gevolg van het vereenvoudigde overnamebod dat Montefiore Investment, Pléiade Investissement en het management van Generix Group via New Gen Holding hebben uitgebracht. Deze benoeming is in gegaan per 1 september 2022.
 
 
70% VAN DE BIEREN UIT EIGEN KETELS
Speciaalbier adventskalender

Na het grote succes van afgelopen jaar brengt de Bredase microbrouwerij Frontaal een tweede editie van de speciaalbier adventskalender uit. Het perfecte kerstpakket of cadeau voor de bierliefhebber! In de adventskalender vind je minstens 70% bieren uit eigen ketels en 30% verrassende bieren van bevriende (internationale) brouwerijen én een merchandise item.
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven