This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Durf te ondernemen! Leverancier, restauranthouder, winkeleigenaar of festival organisator. Wij helpen alle doorzetters aan een passende financiering voor hun bedrijf. Of dat nou een traditionele lening is of financiering die je geheel automatisch aflost via je pinautomaat. Help elkaar en onderneem!
Durf weer samen te ondernemen

Dwina Winter zet zich vol enthousiasme in voor de public relations en communicatie sinds de start van PIN Voorschot 5 jaar geleden. Alles om de kracht van PIN Voorschot te bewijzen. ‘Durf te ondernemen’, is haar motto.

“We krijgen zoveel positieve reacties van ondernemers die we tijdens deze lastige tijd hebben kunnen helpen” , zegt Dwina.

Glaswandenspecialist
Gehard glas veiliger dan plexiglas als anti-coronascherm

Plexiglas schermen brengen werknemers onnodig in gevaar. De vraag naar plexiglas als bescherming tegen corona besmettingen is enorm toegenomen, maar de veiligheid van plexiglas laat te wensen over. Het is bijvoorbeeld zeer brandbaar.
Kunststofplatenshop
Het kantoor coronaproof maken

Het kantoor coronaproof maken betekent niet plompverloren een paar schermen plaatsen en liters extra ontsmettingsmiddel aanschaffen. Het is een samenspel van gedragsregels én de juiste schermen. De een zonder de ander biedt onvoldoende bescherming en geeft werknemers een onveilig gevoel.
Hoogwaardige scheidingsschermen
Getroffen bedrijven maken corona-schermen voor 1,5 meter-maatschappij

Als ontvanger van deze mail krijg je 5% korting met de unieke kortingscode: OB920441


Drie bedrijven die getroffen zijn door de Coronacrisis hebben hun krachten gebundeld om onder de naam Safety-Screen hoogwaardige scheidingsschermen te gaan maken voor de 1,5 meter-maatschappij. De schermen zijn te gebruiken op werkplekken op kantoor, in de horeca en op het terras, op scholen en in publieke ruimtes.
Veiligheidsmaterialen
Anti Covid-19 materialen

Als ondernemer kun je niet stil blijven zitten, dat zit nou eenmaal niet in je genen. Je eerste impuls bij een crisis is de schouders eronder en aanpakken! Zorgen dat je de zaken vanuit een ander perspectief bekijkt en daarnaar handelen, je creativiteit de vrije loop laten… Je wilt niet afwachten en toekijken hoe je zorgvuldig opgebouwde bedrijf onderuit gaat.
 
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven