This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Het is als ondernemer altijd handig om op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit je regio. Vanuit dit oogpunt hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet.

Namens de regiomanager Albert Sliedrecht: veel leesplezier.
PERSONEEL & ORGANISATIE
Ondernemersnetwerk toont waarde in coronatijd

Wat in de afgelopen coronaweken des te meer duidelijk werd is dat ondernemers enorme veerkracht hebben en zich als geen ander weten aan te passen aan de voor iedereen compleet nieuwe en complexe situatie.

Er is veel creativiteit en onderlinge solidariteit, merken ze bij ondernemersverenigingen VNO-NCW Midden en MKB-Nederland Midden, die vanaf dag één van de coronacrisis klaar staan voor het bedrijfsleven in het algemeen en voor de leden in het bijzonder.

DIGITALISERING l ROBOTISERING
Krachtige app voor werkinstructies

Elementen als een sterk inkoopproces, juist voorraadbeheer en financiële verslaglegging krijgen alle aandacht in ERP software. Hoe staat het echter met de werkinstructies? Bereikt u voldoende besparingen en veiligheid met duidelijke werkinstructies?

”In gesprekken met uitvoerders, projectleiders en onderhoudsdiensten geven zij regelmatig aan dat instructies te vaak niet juist worden opgevolgd. Ook over de duidelijkheid van instructies blijken er twijfels te zijn. Hiervoor is nu software ontwikkeld, waarmee gelijk de voortgang van de werkzaamheden real time gevolgd kan worden” aldus Harry Vorenkamp, directeur Instruct-Pro.

Gratis & veilig videobellen met Coligo op ieder device!

Na alle veiligheidsissues en lekken bij het populaire ZOOM is het belangrijk te kiezen voor een veilige manier voor videoconferencing. Er is een alternatief gemaakt door een Nederlands bedrijf genaamd Coligo Meetings, AVG proof, veilig en betrouwbaar.

Coligo Meetings van de Hengelose VoIP aanbieder Voicedata is de meest ideale videoconferencing applicatie voor zakelijk gebruikt. De software is gemaakt in Nederland en werkt heel eenvoudig via je browser zonder dat je hier iets voor hoeft te installeren. Mede hierdoor is Coligo extreem veilig, dat wordt bevestigd door de ISO-certificeringen en het feit dat alles in de EU draait.
DUURZAAMHEID l MVO
Nieuwe efficiënte productiehal voor prefab bergingen

De Groot Vroomshoop produceert en levert prefab houten bergingen, dak- en gevelelementen, realiseert huisvestingsoplossingen in tijdelijke en permanente vorm en een scala van gelijmde houtconstructies. “Dat doen wij al sinds 1927 – circulair en duurzaam” aldus algemeen directeur Gerard Beltman.

“Wij produceren zo’n 8.000 houten bergingen per jaar” vertelt hij. “Dat doen wij hoofdzakelijk voor de aannemerij, wij houden ons puur bezig met business-to-business. De aannemer of bouwer plaatst onze bergingen bij nieuwbouw van eengezinswoningen of appartementencomplexen.
Openheid voorop in anderhalve-meter-economie

Opnieuw blijkt dat Achterhoekse ondernemers vindingrijk en behulpzaam zijn als een grote uitdaging zich aandient. Al vlot in de Coronacrisis is www.achterhoekverbindt.nl live gegaan om kennis en slimme oplossingen te delen tussen ondernemers. Iedere dag om 8:00 uur is een videopodcast bij te wonen. Derk Wassink van Wassink Installatie is één van de ondernemers die aanschoof en open zijn verhaal vertelde.
INNOVATIE l SMART INDUSTRY
Waar dient een heftafel voor?

Deze vraag krijgen wij heel vaak zeggen Nieck Rörink & Jan-Bart Oldenampsen. Heftafels worden toegepast in heel veel verschillende branches en voor heel veel verschillende toepassingen. Of het nou gaat om productiebedrijven, garages, machinebouwers, verpakkingsbedrijven of zelfs een crematorium.

Het is een werktafel die men schaarlift, heftafel of schaarheftafel noemt. Deze zogenoemde tafel kan omhoog en laag in diverse standen waardoor het werken op een fijne en ergonomische manier verantwoord is. Hij zorgt ervoor dat herhaalde beweging en/of (til)belasting van u en uw medewerkers afneemt. Het is een betrouwbare oplossing die aan alle benodigde veiligheidseisen en keuringen voldoet.
FINANCIËLE EN JURIDISCHE DIENSTVERLENING
Open kaart bij incasso in coronatijd

Meijerink Incasso en Gerechtdeurwaarders in Wezep hanteert een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak met een hoog serviceniveau betreffende alle aspecten van het vakgebied en – vooral – met oog voor de menselijke maat.

SAMEN LOSSEN WE HET OP
“Iemand zei ooit over mij: ‘Ze stort zich graag op een ingewikkelde zaak waar emoties hoog oplopen, met als doel om alle partijen zonder escalatie tot elkaar te brengen.’ Ik denk dat die beschrijving mijn werkwijze prima samenvat. Emotiezaken zijn mijn specialiteit, daar ben ik sterk in” aldus directeur Francine Meijerink.

 
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl   l   06 - 53 99 35 10
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven