This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij als MKB-platform ook weer het laatste nieuws uit de regio voor je samengesteld.

Deze keer met onder andere:
  • Investeren in vastgoed
  • Masterclass over gecombineerde inzet growth hacking en PR
  • Pensioen advies

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.

Veel lees plezier,
Frank Sanders
Regiomanager West - Nederland
FINANCIEEL
Corum Investments biedt potentieel dividend en continuïteit in tijden van onzekerheid

De Coronasituatie heeft impact op alle aspecten van ons dagelijks leven. In deze uitzonderlijke periode biedt de vastgoedmarkt alternatieve oplossingen die minder volatiel zijn dan bijvoorbeeld de aandelenmarkt en aantrekkelijker zijn dan bijvoorbeeld sparen.
MASTERCLASS - GROWTH HACKING & PR
DelanoPR en Sharon van Sprang organiseren unieke masterclass over gecombineerde inzet growth hacking en PR

PR-specialist Jennifer Delano (DelanoPR) en growth hacker Sharon van Sprang organiseren op 27 augustus 2020 in Hoofddorp hun eerste gezamenlijke masterclass. Tijdens ‘Boost jouw sales met growth hacking en PR’ bespreken zij in een ochtend alle belangrijke kansen van growth hacking en free publicity.
BEDRIJFSREPORTAGE
Koninklijke Otolift trapliften: een innovatief en betrokken familiebedrijf

De geschiedenis van Koninklijke Otolift gaat terug naar het voorjaar van 1891. Otto Ooms start in het Zuid-Hollandse Ammerstol, een klein dorpje aan de rivier de Lek, een grofsmederij. In zijn smederij maakte hij onder andere hoefijzers en kachels en later complete zalmschouwen.
BEDRIJFSADVIES
Yasmina Haifi: 'benutten van elkaars verschillen kan je grootste kracht zijn'

‘Inclusie’ en ‘diversiteit’, twee termen die de laatste maanden actueler lijken dan ooit. Terwijl het maatschappelijke debat de nodige polarisatie kent, blijft vaak onderbelicht welke concrete positieve resultaten organisaties al op korte termijn kunnen behalen.
PENSIOEN
De ideale zomercombi: fantaseren over je pensioen tijdens de vakantie

Hoe denken mensen over hun leven als ze later met pensioen zijn? Een gloednieuw onderzoek van BeFrank laat zien dat positieve aspecten als rust, genieten en vrijheid in belangrijke mate het sentiment bepalen. Ook meer tijd voor jezelf en voor anderen nemen, worden in één adem genoemd als het over deze levensfase gaat.
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Verhuur je dak voor zonnepanelen: verduurzamen zonder investeren

Het verduurzamen van je bedrijfspand is financieel gezien een aantrekkelijke keuze. Toch zijn er genoeg redenen om niet zelf te investeren. Het verhuren van je dak om zonnepanelen te laten plaatsen is een goede methode om toch je bedrijfspand te verduurzamen, zonder zelf te hoeven investeren. Sterker nog, je verdient er zelfs aan: we geven je een vergoeding per paneel, per jaar.
 
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met uw regiomanager Frank Sanders.

f.sanders@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 74 52 14

%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven