This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Zuid-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
KEYPORT, DÉ ONDERNEMENDE REGIO
Philips Hue & Google kiezen Keyport, kiezen Kabisa

Deze regio heeft een hoog aantal ondernemers per hoofd van de bevolking. Opvallend veel slimme, slagvaardige MKB bedrijven. Dat maakt Keyport tot dé ondernemende regio. Geen loze kreet, maar een heuse groeimotor. Dat zie je terug in de mooie bedrijven die hier gevestigd zijn; stuk voor stuk frontrunners, wereldspelers en topwerkgevers. Zoals Kabisa!
MET DEZE OVERNAME VERSTERKT DE MILON GROEP HAAR POSITIE IN DE MARKT
MILON neemt De Roever Omgevingsadvies over

Vanaf 1 januari 2022 maakt De Roever Omgevingsadvies bv onderdeel uit van de MILON Groep. De MILON Groep bestaat uit MILON bv en MILAB bv.

Het is voor eigenaar/directeur Patrick Trikels van MILON altijd een wens geweest om het milieuadvies uit te breiden met een afdeling voor milieutechnisch onderzoek naar o.a. geluid, geur, lucht en stikstof. Daarnaast wilde hij ook het klantsegment Overheid laten groeien door bijvoorbeeld het uitvoeren van milieucontroles, verlenen van omgevingsvergunningen en schrijven van overheidsbeleid.

BEMIDDELING MET ONDERHANDELING
Rechtszaak gewonnen en alsnog geen geld: deel 1

Steeds meer zakenmensen en particulieren worden geconfronteerd dat ze hun rechtszaak gewonnen hebben en alsnog geen geld zien! Zelfs grote instanties of bedrijven kunnen dan alsnog weigeren om te betalen zoals in de praktijk voorkomt. Hoe kan dat en hoe komt dat? Hof van Bemiddelaars heeft  door bemiddeling een werkwijze ontwikkelt waarbij dat voorkomen kan worden. Elk dossier is uniek om apart te worden beoordeelt voor deze bemiddeling.
WEBDESIGN ANNO NU: DYNAMISCHER DAN OOIT TEVOREN
Webdesign trends in 2022 voor zakelijke websites

Wat zullen de trends zijn in 2022 voor webdesign? Er zijn zoals ieder jaar weer vele nieuwe technieken en visuele hoogstandjes om een website aantrekkelijker en moderner te maken. Webdesign heeft de afgelopen decennia veel ontwikkelingen meegemaakt. De mogelijkheden worden steeds uitgebreider en competitiever aangezien we steeds meer tijd online doorbrengen.

Ontwerpers in webdesign worden constant uitgedaagd om niet alleen een goede gebruikerservaring te creëren, maar ook om emotioneel in contact te staan met de gebruikers.

UW BEDRIJF IS GELD WAARD!
Masterclass bedrijfsovername

Heeft u plannen om een bedrijf over te nemen of te verkopen? Bij het overnemen van een bedrijf komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat doorgaans meerdere jaren duurt. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw bedrijf en alle aspecten die daarmee verband houden. Daarom hebben we de ''Masterclass bedrijfsovername'' ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en start met een goede voorbereiding.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven