This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
BETALINGEN ACCEPTEREN OP ELKE LOCATIE - IN DE WINKEL EN ONDERWEG
MyPOS introduceert Tap to Pay iPhone in Nederland

Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde betalingsbedrijf myPOS introduceert Tap to Pay op iPhone voor bedrijven in Nederland. Tap to Pay is beschikbaar in de myPOS Glass app en biedt klanten de mogelijkheid om contactloze betalingen rechtstreeks op hun iPhone te accepteren zonder extra hardware.

 
 
VAARDIGHEDEN EN TECHNIEKEN BIEDEN STRUCTUUR EN DUIDELIJKHEID
Onderzoek: imago van de verkoper kan met de juiste skillset flink worden verbeterd

Onderzoeken tonen nog steeds aan dat het imago van de verkoper niet onverdeeld positief is. Al heeft de verkoper niet de intentie om als pure omzetmaker over te komen, door gebrek aan kennis en technieken krijgen klanten deze indruk vaak wel. Er valt dus nog veel te verbeteren.

 
 
EEN MOOIE STAP VOORWAARTS IN DE WERELD VAN GROUPAGE VERVOER
Veenstra|Fritom en EUROstyle gaan groene samenwerking aan

Veenstra|Fritom uit Heeg en EUROstyle uit Oosterwolde bundelen hun krachten in een initiatief voor het reduceren van CO2. Het doel is om de CO2-uitstoot van de ritten die Veenstra Fritom namens EUROstyle verzorgt drastisch te verminderen. Centraal staat hierbij het gebruik van HVO100 (Hydrated Vegetable Oil) brandstof dat de CO2-uitstoot tot wel 89% reduceert.
 
DUURZAAMHEID IN HET DNA
Nieuwe huisstijl voor Van der Velden

Stilstand is achteruitgang. Daarom blijft Van der Velden, dat over een vestiging in Groningen beschikt, volop in beweging. Het focusgebied en de dienstverlening van de marktleider zijn de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Reden genoeg om de positionering hiermee in lijn te brengen en de huisstijl op te frissen. Het familiebedrijf heeft alle pijlen op de toekomst gericht.

 
 
ARBEIDSMARKT IS RAZENDSNEL AAN HET VERANDEREN
Tafelgesprek: krapte op de arbeidsmarkt begint bij jezelf

Als werkgever heb je er waarschijnlijk al mee te maken gehad: de huidige krapte op de arbeidsmarkt. Toch zijn er ook in deze tijd bedrijven die blijkbaar zonder al te veel moeite medewerkers werven, terwijl een ander de vacature maar niet ingevuld krijgt.


Op de vraag hoe dat kan, ontspon zich een interessant gesprek tussen twee ondernemers (Ronald Visser – Bats Uitzendburo en Lars Kiewiet - DCP) en twee lectoren van de Hanzehogeschool (Klaske Veth, lector Leiderschap en Duurzaam Werken en Harm van Lieshout, lector Human Capital). Een gesprek over vertrouwen, verantwoordelijkheid durven geven en je bedrijf anders gaan organiseren.
 
 
STRUCTURELE OPLOSSINGEN
Ronald Visser van Bats Uitzendburo over de krapte op de arbeidsmarkt: 'goed werkgeverschap is belangrijker dan ooit'

Goed werkgeverschap is met de krapte op de arbeidsmarkt misschien wel belangrijker dan ooit. Dat betoogt Ronald Visser van Bats Uitzendburo in Nijensleek. “Sommige bedrijven hebben voortdurend vacatures, terwijl anderen geen problemen ervaren op de huidige arbeidsmarkt. Dat heeft ook met werkgeverschap te maken en dat gaat niet iedereen even goed af.”

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven