This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Een goede werksfeer met medewerkers die goed in hun vel zitten is van groot belang binnen een organisatie. In deze speciale editie van onze nieuwsbrief lees je allerlei artikelen die de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers of van jou als werkgever bevorderen, nu iedereen weer terug naar kantoor mag. Denk hierbij aan bedrijven die bedrijfsfitness of coaching aanbieden en bedrijven die gezond eten kunnen leveren op kantoor.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
LEEFSTIJL AANPASSEN IS GEDRAGSVERANDERING
Leefstijl- en vitaliteitscoaching is investering meer dan waard

Als corona ons iets geleerd heeft de afgelopen anderhalf jaar, dan is dat vooral hoe belangrijk gezondheid en vitaliteit is. De crisis wierp een zwarte schaduw over de Nederlandse economie. Gelukkig trekt het weer aan en produceert de BV Nederland flinke groeicijfers met nu al krapte op de arbeidsmarkt.
HOE VITAAL ZIJN JOUW WERKNEMERS?
Fit & fruitig op het werk

Voor veel ondernemers is Corona-tijd een uitdagende tijd geweest. Denk aan meer of minder werk, winst of verlies van klanten, de gezondheid van je werknemers en hoe jij en je werknemers de hele Corona-tijd hebben beleefd. Kortom, een periode met de nodige impact voor iedereen. Nu de lockdown voorbij is, er steeds meer mogelijk is en de vakanties weer voorbij zijn, maken we de balans op. Waar staan we en hoe willen en kunnen we verder?
DESIGNED WITH YOUR FUTURE IN MIND
Blijf op de hoogte door middel van bij- en omscholing

Ruim 10 jaar geleden begonnen we bij Studytube met het idee om leren adaptief en persoonlijk te maken. Inmiddels gebruiken meer dan 250 organisaties (waaronder Bol.com, Adecco en ASR) ons leerplatform iedere dag om hun medewerkers te voorzien van een gepersonaliseerd opleidingsaanbod – intern en extern, online en offline.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven