This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
EEN PLATFORM WAAR VRAAG EN AANBOD SAMENKOMEN
Unieke oplossingen door creatieve makers

Omdat creativiteit aan de basis ligt van groei, innovatie en vernieuwing, maar veel creatief talent helaas onbenut blijft, heeft Lisan Beune uit Utrecht in 2021 MakersPlatform opgericht. Met dit platform verbindt zij creatief talent aan bedrijven en overheden door laatstgenoemden de gelegenheid te geven een vraagstuk in te dienen waar creatieve makers mee aan de slag gaan. Dit leidt tot nieuwe opdrachten voor de makers en unieke oplossingen voor de opdrachtgevers.
 
INNOVATIEF, VOORUITSTREVEND EN OPLOSSINGSGERICHT
Ooms Bouw & Ontwikkeling bestaat 110 jaar!

Op 30 maart 2023 was het 110 jaar geleden dat Ooms Bouw & Ontwikkeling werd opgericht door Jan Ooms Pzn. Met een grote verscheidenheid aan toonaangevende projecten in de bouw en projectontwikkeling, is het familiebedrijf uit Scharwoude tegenwoordig prominent aanwezig in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Directeur Piet-Jan Ooms - de vierde generatie binnen de onderneming - reflecteert op het bijzondere lustrum. ‘Wij bedanken alle medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en andere bouwpartners voor het vertrouwen in ons en de goede samenwerking!’
 
SAMENWERKEND NEDERLAND RELEVANTER DAN OOIT
Samenwerkend Nederland slaat de brug tussen ondernemers, ambtenaren en de politiek

Samenwerkend Nederland en rechtsvoorgangers zijn al twintig jaar bezig met het faciliteren van samenwerking tussen de publieke en private sector in Nederland. Door middel van meetings waarin beide partijen elkaar opzoeken ontstaat er wederzijds begrip en een groeiende samenwerking op, voor nu nog voornamelijk, lokaal niveau. Echter wordt de nationale politiek door Samenwerkend Nederland steeds vaker betrokken bij hun bijeenkomsten.
 
 
90 PROCENT VAN DE KOOPBESLISSINGEN ZIJN EMOTIONELE BESLISSINGEN
Click your brain voor goede relaties en meer verkoop

Hoe krijg je een click met je klanten? De sleutel tot het maken van de click zijn vijf belangrijke vaardigheden, die we later bespreken. Ze helpen goede klantrelaties op te bouwen en zorgen voor meer verkoop.

Vraag je je weleens af waarom een klant in eerste instantie positief reageert op je aanbod en ineens door een klein incident van gedachten verandert en afziet van de koop? Het brein reageert automatisch op acties en neemt al een beslissing voordat de klant het beseft.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven