This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Oost-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
STERKER INZETTEN OP TECHNOLOGISCHE ONDERSTEUNING IN DE REGIO
Beveiligingsteam Securitas Zwolle breidt uit

Securitas heeft haar beveiligingsteam in Zwolle uitgebreid met technische beveiligingsspecialisten. De particuliere beveiligingsorganisatie zet hiermee een belangrijke stap in de richting van sterkere technologische ondersteuning in de regio. Deze maand nam het team haar nieuwe locatie aan de Ceintuurbaan in gebruik.
OMRINGD ZIJN DOOR GROEN MINDER STRESS
Tips om je kantoor meer groen in te richten

Is je kantoor toe aan een nieuwe inrichting of heb je net een nieuw kantoor gekocht? Denk dan eens aan het groener inrichten van je kantoor. Dit heeft namelijk diverse voordelen. In dit artikel lees je meer over de voordelen en hoe jij je kantoor groener kunt inrichten.
BEDRIJVEN KUNNEN TOT 50% GROENDAK SUBSIDIE KRIJGEN
6 vragen over groendak subsidie regio: landelijk

Wil je als onderneming bijdragen aan duurzaamheid? En daarbij je energierekening omlaag krijgen? Kijk dan eens naar dak begroeiing. Een speciale groendak subsidie voor bedrijven maakt de investering nu extra rendabel. In veel gemeentes wordt subsidie gegeven op duurzame daken, tot wel 50 %. Een interessante investering voor jouw onderneming?
UW BEDRIJF IS GELD WAARD!
Masterclass bedrijfsovername

Heeft u plannen om een bedrijf over te nemen of te verkopen? Bij het overnemen van een bedrijf komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat doorgaans meerdere jaren duurt. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw bedrijf en alle aspecten die daarmee verband houden. Daarom hebben we de ''Masterclass bedrijfsovername'' ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en start met een goede voorbereiding.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven