This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview

Beste %FIRSTNAME%,

Wil jij alles weten over de laatste ontwikkelingen rondom customer experience? Schrijf je dan in voor de Customer Experience Estafette van 13 t/m 21 september 2021. Experts en customer experience professionals van o.a. KPN, Philips, Gemeente Amsterdam, FBTO, ING en IJsfontein delen hun beste praktijkvoorbeelden over de keuzes die jij kunt maken om jouw klantbelevingsstrategie verder te optimaliseren.

Tijdens dit meerdaags gratis online event staan verschillende thema’s centraal met elk hun eigen unieke programma. Kies het dagdeel dat bij jouw interesse past of volg ze allemaal!

Verdiep je kennis over:

  • Datadriven Customer Experience management
  • Customer Experience Technologie
  • Digital Customer Experience
  • Betere klantbeleving in de publieke sector door citizen engagement
  • Customer Experience in B2B
  • Customer experience in de financiële dienstverlening
  • Employee Experience en Customer Experience
  • The future of Customer Experience

Sneak preview

De CX Hub bij ING: Hoe maak je een bedrijf écht #customercrazy?

Stephanie Pelsmakers

Stephanie neemt je mee in het verhaal van de CX Hub, een bankbreed en grensoverschrijdend initiatief om ING in alle bedrijfslagen #customercrazy te maken in mindset, in way of work en in klantimpact. Aan de hand van concrete, inspirerende voorbeelden laat ze zien wat er nodig is om een klantgerichte cultuur te creëren en welke tools en initiatieven (zoals de CX Growth Scan en CX Day) binnen ING een hefboomeffect hebben gehad.

High tech én high touch: waarom digitaal juist persoonlijker is en moet

Anders Jansen
De consument van de toekomst wil high tech én high touch. Dus… how to humanize digital? Aan de hand van concrete voorbeelden en cases van o.a. DAS, Vodafone, Interpolis, Volkswagen laat Anders zien dat de werkelijkheid divers en veel mooier is. Digitaal is de route naar onderscheidende dienstverlening en de basis om weer in contact te komen met je klanten om te bouwen aan een relatie. Tune in en doe mee!

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven