This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Zuid-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Patrick Snitjer
BIER EN CHOCOLADE, HET PERFECTE HUWELIJK
Waarom een bier en chocolade tasting workshop op je bedrijfsevent

Aan het palet van smaakcombinaties mag je een nieuw wauw-effect toevoegen: bier en chocolade. Werner Callebaut brengt zijn passie samen in bier en chocolade proeverijen en wandelingen overal in België.

Bier is aan een geweldige opmars bezig in de gastronomie. Gerenommeerde restaurants zetten steeds vaker een menu met aangepaste bieren op de kaart. Het brede smaakspectrum van Belgische bieren - van zuur tot zoet - voegt verfijning en robuustheid toe aan de binnenlandse en buitenlandse keuken. Maar ook omgekeerd.

SEO-OPTIMALISEER JE CONTENT
Gouden tips om te scoren met contentmarketing

Wil je aan de slag met contentmarketing? Slim, want het is een van de beste manieren om potentiële klanten te bereiken, te converteren en aan je te binden. Met content maak je impact, speel je in op de informatiebehoefte van je bezoekers en werk je aan je online vindbaarheid. We geven vijf gouden contentmarketing tips om het maximale uit je website te halen.
JIJ BENT JE BESTE RECLAME
Voel jij je een professional?

Of je nu een klusbedrijf runt, IT-specialist bent of financieel advies geeft: jij bent een echte professional. Maar voel je je ook echt zo? Natuurlijk ben je goed in je vak. Je weet wat je kan en wat je jouw klanten kunt bieden. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit ook uitstraalt in alles wat je bent en doet? Bij FAVO Reclame kregen we laatst een onderzoek over de psychologie en invloed van objecten onder ogen. En dat zorgde meteen voor heel veel herkenbaarheid! Kort gezegd: jouw bedrijfswagen kan je hier enorm bij helpen.
BEPAAL JE DOELEN
Social media toevoegen aan je marketingplan, waar begin je?

Social media is niet meer weg te denken uit je marketingstrategie, maar waar begin je?
Content marketing is het maken en verspreiden van informatie, oftewel content, naar je doelgroep. Deze vorm van marketing omvat alles van foto’s, video’s, podcasts en downloads zoals een e-book. Om aan contentmarketing te doen op social media heb je een contentstrategie nodig. Dit is het plan waarmee je via social media je doelen kan behalen. Maar wat zet je in zo’n plan?

MAAK GEBRUIK VAN DATA
In 5 stappen je bestaande gebouw verduurzamen

Het klimaat en de daarbij behorende klimaatdoelstellingen zijn bijna dagelijks in het nieuws en de Overheid heeft hiervoor belangrijke regels opgesteld in het zogenaamde Klimaatakkoord. Hier is een doelstelling in vastgelegd dat de CO2-uitstoot in 2030 met 49% verminderd moet zijn in vergelijking met 1990. In 2050 moet de uitstoot van broeikasgassen met 95% afgenomen zijn. Dit is nodig om de opwarming van de aarde niet verder te laten oplopen dan 1,5℃.
VERANDERING VAN SPIJS DOET ETEN
3 goede redenen om terug te gaan naar kantoor

Las u dat ook? Dat medewerkers van Apple een boze brief geschreven hebben naar hun CEO Tim Cook? De CEO besliste dat ze 3 dagen per week terug moeten keren naar kantoor. Maar daar zijn de medewerkers niet mee opgezet.
CAMPAGNES EEN TIJDROVENDE BEZIGHEID
Resultaatgericht adverteren met Google Ads

De marketingwereld is de afgelopen jaren drastisch veranderd en Google Ads is een platform dat deze verandering heeft aangestuurd. Google Ads, voorheen bekend als Google Adwords, is een Pay Per Click (PPC)-platform waarmee bedrijfseigenaren of marketingprofessionals hun merk, product of dienst op internet kunnen adverteren. Door te adverteren op een platform met meer dan 259 miljoen unieke bezoekers, 4,8 miljard dagelijkse interacties en meer dan 5 miljard zoekopdrachten per dag, kan Google Ads u helpen uw doelen te bereiken.  
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 221 of p.snitjer@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven