This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Wat leuk dat je onze regionale nieuwsbrief van Noord-Nederland weer leest. Dit keer met als onderwerp de arbeidsmarkt.

Het vermogen om mee te bewegen met trends en ontwikkelingen vormt de basis voor economische groei en welvaart. Onderwijs- en kennisinstellingen, bedrijven en overheden moeten daarom hun krachten bundelen om een lerende economie te creëren waarin talenten en vaardigheden steeds zo optimaal mogelijk worden benut.

In deze nieuwsbrief lees je onder andere een interview met Klaske Veth, over het streven naar duurzame werknemers. Klaske is lector Duurzaam HRM aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
''WIJ MERKEN EN ONDERVINDEN DAT ONZE NAAM LEEFT IN DE BELEVINGSWERELD VAN ONZE KLANTEN''
Vakkundig opleiden in transport en logistiek

“Vorig jaar bestonden we als BEST Groep vijftien jaar. We hebben inmiddels dan ook een flinke naamsbekendheid. Onze klanten vertellen ons dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze dienstverlening en onze kennis van de markt.”

HET NIET GOED FUNCTIONEREN ZIT HEM SOMS IN KLEINE DINGEN
‘Vroegtijdig actie ondernemen om uitval te voorkomen’

Te vaak vallen er mensen in het arbeidsproces uit, omdat zij bijvoorbeeld niet op de juiste plek zitten, te lang stress hebben ervaren of door andere oorzaken niet goed functioneren.
HET IS ABSOLUUT EEN UITDAGENDE TIJD, VOOR ZOWEL ONDERNEMERS EN WERKNEMERS
Streven naar duurzame medewerkers

Digitalisering, flexibilisering, globalisering; er komen allerlei kansen en bedreigingen op werkend Nederland af. Zowel ondernemers als medewerkers krijgen daar mee te maken en zullen er op moeten anticiperen.
GA VOOR EEN GOEDE STOEL
Jouw thuiskantoor perfect inrichten? 4 tips!

Stel je voor dat je een plek thuis hebt waar jij ongestoord kunt werken en je ding kunt doen. Een plek waar je alles bij de hand hebt en de wifi zo goed is dat je met 100 man tegelijk zou kunnen videobellen. Als ondernemer is het van belang dat je een lekker thuiskantoortje hebt.
DE WATSON GLASER CRITICAL THINKING TEST
5 capaciteitentesten om zicht te krijgen op de kunde van sollicitanten

Bij het zoeken naar geschikte medewerkers is het niet alleen belangrijk om na te gaan of kandidaten wel over de nodige kennis en ervaring beschikken, want ook hun capaciteiten spelen een rol.
DEGELIJK ONDERNEMINGSPLAN CRUCIAAL
Adviezen voor startende ondernemers

Een eigen bedrijf starten is de droom van velen. Niet meer in dienst werken van iemand maar volledig eigen baas kunnen zijn en uitgroeien tot een mooi en vooral gezond bedrijf.
 
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 223
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven