This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ISOLEER JE BEDRIJFSPAND GOED
Energie besparen op kantoor? Check deze duurzame tips

Nu de energiekosten alsmaar hoger liggen, is het hard nodig om je energieverbruik eens onder de loep te nemen. Op een kantoor, in een magazijn of op een ander soort werkplek werken vrijwel altijd meerdere mensen die elektriciteit en verwarming nodig hebben om productief te kunnen zijn.
 
 
WIJ MAKEN HET PROCES OVERZICHTELIJK EN SNEL
Kennismigranten als dé oplossing voor het personeelstekort

Met het nijpende personeelstekort op de arbeidsmarkt liggen er veel kansen voor grote bedrijven en het MKB. Hoe? Door hoogopgeleide en goed Engels sprekende kennismigranten van buiten de Europese Unie naar Nederland te halen en een kans te bieden op een baan. HR- Dienstverlener Payse BV uit Spakenburg en Work4u uit Tbilisi slaan de handen ineen en hebben met kennismigranten hét medicijn voor een onderbezette onderneming.
 
DATA FUNGEERT ALS ESSENTIEEL ONDERDEEL
OrangeValley en i-spark sluiten samenwerking om data dienstverlening te versterken

Data wordt een steeds belangrijker onderdeel om strategisch voordeel te behalen bij het optimaliseren van marketingactiviteiten. Een goede marketing- en business strategie start bij een solide onderbouwing gebaseerd op data. In de zoektocht van OrangeValley naar het verbeteren van haar datagedreven aanpak kwam de expertise van i-spark steeds vaker in beeld. Het slimmer verzamelen van data uit operationele- en marketingprocessen en daar inzichten uithalen om de performance te verbeteren is de gezamenlijke ambitie van OrangeValley en i-spark.
 
 
KIES VOOR EEN GOED BOEKHOUDPROGRAMMA
Je eigen boekhouding doen in 3 simpele stappen

De boekhouding is het systeem waarbij financiële gegevens van een bedrijf of organisatie worden bijgehouden, geordend en gedocumenteerd. Het doel van boekhouding is om de financiële prestaties van een bedrijf inzichtelijk te maken en deze te kunnen rapporteren aan belanghebbenden. Omdat het uitbesteden van je boekhouding misschien als starter nog iets teveel van het goede is, hebben wij een aantal handige tips voor je, waarmee je relatief eenvoudig zelf je boekhouding kunt doen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven