This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Gerard Gerrits, Wethouder gemeente Hengelo: "We leven nog steeds in een rare tijd. Het Coronavirus beheerst nog dagelijks ons leven. Maar ondanks corona zie ik om mij heen veel creatieve initiatieven ontstaan, met het doel elkaar te versterken. U als ondernemer ervaart dagelijks de gevolgen van deze periode van (economische) onzekerheid. Vanuit mijn eigen ervaringen als ondernemer kan ik mij daar nog goed in verplaatsen. Een pittige tijd voor u, met risico’s en kansen."
BEDRIJFSADVIES
Vijf tips om je bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen

Welke risico’s liggen op de loer en hoe voorkom je een aanval of inbraak? Liesbeth geeft een aantal concrete tips die je op weg helpen om je bedrijfsomgeving beter te beschermen.
CORONA ONZEKERHEID
“Corona” zorgt voor veel onzekerheid

“Corona” zorgt voor veel onzekerheid. Ook bij ondernemers. Wat wordt het nieuwe normaal? Sommige ondernemers zijn gedwongen hun bedrijf radicaal van aard te laten veranderen, anderen doen het juist enorm goed.
HET GROENE PARK
Het groene park waar de zorg in verweven is

Het gezondheidspark is een parkachtig terrein nabij het ziekenhuis ZGT. Het NS Station Hengelo Gezondheidspark bevindt zich op loopafstand en het Gezondheidspark is ook goed bereikbaar via de A35. Het park biedt ruimte voor zorg, zorggerelateerde bedrijvigheid en wonen.
ONDERNEMERSPANEL
Het ondernemerspanel: 'Je personeel vaker laten thuiswerken kan niet altijd'

Het ondernemerspanel geeft elke maand hun standpunt over een stelling. Deze stelling is gebaseerd op wat er speelt onder de ondernemers uit de regio. Voor deze maand hebben de volgende ondernemers de tijd genomen om hun standpunt te delen met ons Bert Otter - Novel T | Arnold Poelstra - EY | Robert Heinst - Olympia | Dennis Doeve - IC Solutions.
CORONA ONDERZOEK
Hoe gaat het nu met het Nederlands MKB?

Opnieuw heeft overal ter wereld het bedrijfsleven te lijden onder de uitbraak van het coronavirus. De tweede golf lijkt een feit met alle bijbehorende maatregelen van dien. Net na het hoogtepunt van de crisis in juni deden we onderzoek onder 659 Nederlandse MKB bedrijven om inzicht te krijgen in de impact van corona.
DE NIEUWE WET
De WHOA: een nieuwe wet om faillissementen te voorkomen?

Op dinsdag 7 oktober jl. is door de Eerste Kamer de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) aangenomen. Deze wet maakt het voor ondernemingen gemakkelijker om via een akkoord met schuldeisers en aandeelhouders tot herstructurering van schulden te komen en zo een faillissement af te wenden.
Creëer een productieve omgeving voor je thuiswerkplek

Met thuiswerken als het nieuwe normaal kun je maar beter zorgen dat de thuiswerkplek optimaal is ingericht. Dat bevordert de productiviteit en voorkomt werkachterstanden én fysieke klachten. Grote vraag is dus: hoe kun je die fysieke thuiswerkplek inrichten? Welke zaken heb je dan nodig? En waarmee moet je rekening houden?
Heb je een artikel dat aansluit bij één van bovenstaande thema's en wil je die graag delen met ondernemend Nederland? Neem gerust contact met ons op.

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 74 52 20

%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven