This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ACTIEF BIJDRAGEN AAN EEN GROENERE WERELD
Met collega's een insectenhotel bouwen - bedrijven willen meer groene teamactiviteiten

Bedrijven geven steeds vaker de voorkeur aan duurzame, groene teamuitjes met maatschappelijke meerwaarde, merkt evenementenorganisatie Out of the Office. Daarom kunnen teams nu bij hen op het 18.000m2 buitenterrein terecht om mee te bouwen aan een groot insectenhotel. Ondernemer Dave Schiphorst werkte dit idee uit samen met Bos- en Natuurbeheerder Gerard Koopmans.

 
 
WIL JE WETEN HOE JE DE ONDERNEMING EEN LEVEL VERDER BRENGT?
10 signalen dat het tijd is voor een CFO in jouw groeionderneming!

Jouw
bedrijf groeit snel, maar hoe weet je wanneer het tijd is om je financiële expertise op te schalen? Want groeien is leuk, maar het kan ook behoorlijk complex zijn - vooral als het gaat om je financiën.

Wanneer is het tijd om een CFO aan boord te brengen
? Lees de 10 signalen die Greyt heeft opgehaald in de markt en ontdek hoe deze rol jouw groeionderneming ten goede komt!

Signaal 1; Geen Dashboard met Management informatie maar alleen een winst- en verliesrekening.
Signaal 2; De aanwezigheid van investeerders

 
 
BETALINGEN ACCEPTEREN OP ELKE LOCATIE - IN DE WINKEL EN ONDERWEG
MyPOS introduceert Tap to Pay iPhone in Nederland

Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde betalingsbedrijf myPOS introduceert Tap to Pay op iPhone voor bedrijven in Nederland. Tap to Pay is beschikbaar in de myPOS Glass app en biedt klanten de mogelijkheid om contactloze betalingen rechtstreeks op hun iPhone te accepteren zonder extra hardware.

 
 
EEN DUURZAAM BEDRIJVENTERREIN VEREIST EEN GEDEELDE VISIE EN STRATEGIE
'Het komt te voet en gaat te paard'

Beste mensen,

Het is een bekend gezegde: ‘Vertrouwen komt te voet en gaat te paard’. Uiteraard in een tijd waarin het paard nog het snelste vervoer was dat we hadden. Het blijft echter een universeel thema en zeker van toepassing voor het slagen van de energietransitie, waar samenwerken essentieel is, bijvoorbeeld bij het verduurzamen van bedrijventerreinen of het doorontwikkelen van innovaties.

 
 
INZICHTEN VAN ERVARINGSDESKUNDIGEN
Masterclass bedrijfsovername: een masterclass voor ondernemers en investeerders

Overweegt u om een bedrijf te kopen, te verkopen of over te dragen? De wereld van bedrijfsovernames kan complex zijn, en een goede voorbereiding is essentieel. Daarom introduceren wij de Masterclass Bedrijfsovername, speciaal ontworpen voor MKB'ers en ondernemers in de zakelijke markt. Met deze voorbereiding bent u klaar om het proces van een bedrijfsovername aan te gaan.

In Utrecht op 22 & 29 november en op 6 december.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven